GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης για τις γιορτές

Θέλουμε όσοι δεν γνωρίζουν να ενημερωθούν. Θέλουμε πριν κάποιος αποφασίσει να φέρει ένα κατοικίδιο στο σπίτι του και στην ζωή τ...



Θέλουμε όσοι δεν γνωρίζουν να ενημερωθούν. Θέλουμε πριν κάποιος αποφασίσει να φέρει ένα κατοικίδιο στο σπίτι του και στην ζωή του να γνωρίζει τις ευθύνες που έχει ένα ζώο και τις υποχρεώσεις του ως ιδιοκτήτης.

Θέλουμε οι γονείς να ενημερωθούν ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια ούτε θα πρέπει να προορίζονται για δώρα.

Δεν θέλουμε άλλα ζώα παρατημένα στον δρόμο, αφημένα στην μοίρα τους σε μπαλκόνια, σε ταράτσες. Θέλουμε να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα αδέσποτα να βρουν ένα υπέροχο σπίτι.

Ενημερώστε, κοινοποιήστε, αντιδράστε. Προτρέψτε τους γνωστούς σας που ενδιαφέρονται για κατοικίδιο να επισκεφθούν τα τοπικά καταφύγια και τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής τους. Να ενημερωθούν, να προσφέρουν έστω μία μέρα εθελοντική βοήθεια για να δουν από κοντά τι χρειάζεται ένα κατοικίδιο. Να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο. Υπάρχουν χιλιάδες υπέροχα πλάσματα που περιμένουν και αξίζουν μια ευκαιρία.

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση