GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δείχνουν μυστικές δημοσκοπήσεις στην Α’ και Β’ Αθήνας για τους υποψήφιους της ΝΔ

Καθώς οδεύουμε ολοταχώς προς εκλογές, οι πρώτες μετρήσεις για λογαριασμό υποψηφίων στην Α΄ και στην Β΄ Αθήνας έχουν ήδη γίνει. Η aftodioi...

Καθώς οδεύουμε ολοταχώς προς εκλογές, οι πρώτες μετρήσεις για λογαριασμό υποψηφίων στην Α΄ και στην Β΄ Αθήνας έχουν ήδη γίνει. Η aftodioikisi.gr έχει υπόψιν της δημοσκοπήσεις που αφορούν υποψήφιους τηςΝέας Δημοκρατίας και όλα δείχνουν ότι οι μάχες θα είναι σκληρές, εδικά εφόσον θα χαθούν πολλές έδρες λόγω της διαφαινόμενης πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για το λόγο ότι η σειρά εκλογής θα κρίνει και τη δυνατότητα παρέμβασης στις εσωκομματικές εξελίξεις την επόμενη μέρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής (μέχρι στιγμής):
-Αδιαφιλονίκητο το προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Β Αθήνας και της Ολγας Κεφαλογιάννηστην Α Αθήνας. Και οι δύο υπουργοί δεν φαίνεται ότι μπορεί να χάσουν το προβάδισμά τους στην πορεία προς τις κάλπες, αφού έχουν διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο και τον τρίτο.
-Στην πρώτη τριάδα στη Β Αθήνας φιγουράρουν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Δένδιας που θα μετακινηθεί από την Κέρκυρα. Δεύτερος στην Α Αθήνας έρχεται ο Βασίλης Κικίλιας που κάνει την έκπληξη.
-Αποστάσεις αναπνοής υπάρχουν στη δεύτερη τριάδα στη Β Αθήνας όπου παλεύουν στήθος με στήθος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Σοφία Βούλτεψη. Πολύ κοντά τους και ο Μ. Βαρβιτσιώτης αλλά και ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
-Οριακές στην Α Αθήνας είναι οι αποστάσεις ανάμεσα στην τρίτη Ντόρα Μπακογιάννη, στη Φωτεινή Πιπιλή και τον Νικήτα Κακλαμάνη που ακολουθούν από κοντά.
-Ισχυρές πιθανότητες εκλογής στη Β Αθήνας έχει ο Αρ. Ντινόπουλος.

3 σχόλια

  1. Έλληνες, εξαθλιωμένοι από τους φόρους και τα χαράτσια, μην αφήσετε άλλο τους μεγαλοεκδότες και τους μεγαλοδημοσιογράφους να παίζουν παιχνίδια με τα τα κόμματα της καταστροφής μας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ )

    Μην αγοράζετε τις φυλλάδες τους, Νέα, Βήμα, Έθνος, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερο Τύπο. Αγοράζετε μόνο Kontra News, Εφημερίδα των Συντακτών, Χωνί της Κυριακής, Παρόν της Κυριακής, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

    Μη βλέπετε τις ειδήσεις στα κανάλια τους, κλείστε τις τηλεοράσεις. Μην επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες και τα μπλογκς μεγαλοδημοσιογράφων που στηρίζουν τους τυράννους μας, τους ανθρώπους που μας τάραξαν σε χαράτσια και φόρους. Αν ξαναψηφιστούν, έρχεται Αρμαγεδώνας νέων μέτρων και φόρων και μειώσεων που θέλει το γερμανικό Δ' Ράιχ. Δεν θα μείνει Έλληνας ζωντανός στην Ελλάδα ή θα πάει μετανάστης και όλοι θα λαμβάνουν μισθούς και συντάξεις πείνας 300-500 ευρώ. Αυτό είναι το σχέδιο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, Αντωνάκη και Βαγγελάκη. Τιμωρήστε τους που 4 χρόνια μας "βιάζουν" σωματικά και ψυχικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά, ο κ. Σαμαράς στην συνέντευξη του διάβαζε τις απαντήσεις από Auto Cue, το μηχάνημα δηλαδή που χρησιμοποιούν οι παρουσιαστές των ειδήσεων για να διαβάζουν τις ειδήσεις. Στο tweet της, η κ. Γκολεμά παραθέτει και φωτογραφία, η οποία δείχνει το μηχάνημα να αντικατοπτρίζεται στα γιαλιά του πρωθυπουργού. Είναι επισης γεγονός ότι πολυ συχνά ο κ. Σαμαράς δεν κοιτούσε τους δημοσιογράφους, όπως συνηθίζεται, αλλά περιέργως στρεφόταν κάθε τόσο προς το μέρος της κάμερας.
    Eμπειρος σκηνοθέτης στον οποίο απευθύνθηκε το Tvxs, πιστεύει ότι αυτό το κοίταγμα δικαιολογείται μόνο από διάβασμα από auto cue.

    Το tweet γράφει: Kαλησπερα παιδες! μια απλη ερωτηση: Πως γινεται να διαβάζει ο πρωθυπουργός απο το ' Ωτο κιού ΄ τις απαντήσεις στις ερωτησεις των δημοσιογράφων; φαινεται μέσα στα γυαλιά του.....δεν το βλέπουν; πόσο στημένη πια; Deppy Golema



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν για κάτι θα μπορεί να ξεχωρίσει μετά από χρόνια αυτή η κρίση είναι τα νούμερα....

    Σύμφωνα βέβαια στην καλή δουλειά των ιστορικών από τις περασμένες δεκαετίες, τα Νούμερα με τον Ν κεφαλαίο στο πλευρό του κεφαλαίου, πάντα έλυναν και έδεναν στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

    Όμως, χάρη στο διαδίκτυο και τα πτυχία που δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε, σήμερα μπορεί μια ευρεία πλειοψηφία να διαβάσει τα οικονομικά στοιχεία και να τα καταλάβει.

    Σύμφωνα με άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου πριν από λίγες ημέρες (ξέρεις, αυτού του γραφικού τύπου που όλο γκρινιάζει επειδή είναι “κομμουνιστής”) η έκθεση της ελβετικής τράπεζας UBS υποστηρίζει πως οι υπερδισεκατομμυριούχοι του 2014 είναι δύο περισσότεροι από τους 9 του 2013.

    Επίσης, το πλουσιότερο 10% της χώρας κατέχει το 56,1% του εγχώριου πλούτου, ενώ οι 559 Κροίσοι της χώρας κατέχουν περιουσία 76 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί στο 45% του ΑΕΠ, ενώ οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό αντιστοιχούν στο 80% του ΑΕΠ της χώρας.

    Και πως γίνονται τόσα λεφτά βρε παιδάκι μου; Με το σταυρό στο χέρι;

    Η αλήθεια είναι πως δύο από τους σημερινούς ολιγάρχες έχουν περπατήσει τον δρόμο της οικονομικής επιτυχίας κρατώντας τον σταυρό στην κυριολεξία στα χέρια τους.

    Ο Σταύρος Ψυχάρης έχει διατελέσει Διοικητής του Αγίου Όρους, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει χειροτονηθεί από την εκκλησία σε Άρχοντα Κουροπαλάτη της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησία. Δεν είναι όμως οι μόνοι που τα success stories τους βασίζονται στην… εύνοια της Παναγίας.

    Ειδικά τα τελευταία χρόνια που η ειδησιογραφία στα κυρίαρχα μέσα δεν διστάζει να αγνοήσει ολόκληρες δικογραφίες, το κύμα που σηκώνουν οι αποκαλύψεις για επιχειρηματίες στο διαδίκτυο προσομοιάζει πολλές φορές σε τσουνάμι.

    Τα δάνεια του Ρέστη, τις σκιές στην πώληση της τράπεζας του Λάτση, τα δημόσια έργα του Μπόμπολα, η… τύχη του Μελισσανίδη με τα ασφαλισμένα πλοία που βυθίζονταν και το λαθρεμπόριο πετρελαίου, τα δάνεια του Κοντομηνά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και ο κατάλογος όλο μακραίνει, και μακραίνει, και μακραίνει. Εάν θέλετε και άλλους, δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε τη Λίστα Λαγκάρντ.

    Η καταδίκη του Γιώργου Μπόμπολα για συκοφαντική δυσφήμιση του Νίκου Νικολόπουλου, σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή δίνει τον τόνο του νόμου που ισχύει πάνω από έναν αιώνα στην Ελλάδα.

    Η Δικαιοσύνη μπορεί να είναι τυφλή, αλλά τον πρότερο έντιμο βίο του Μπόμπολα τον είδε. Είναι ειδική άλλωστε η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα να διαπιστώνει τον έντιμο βίο. Ρωτήστε και τα παιδιά που βρίσκονται στη φυλακή για τρομοκρατία με πειστήριο το αποτύπωμα σε μια σακούλα σκουπιδιών.

    Ο πρότερος έντιμος βίος δεν ισχύει επίσης χιλιάδες πολίτες που χρωστούν σε κράτος και τράπεζες, για μετανάστες εσωτερικού και εξωτερικού, και κάθε λογής καταφρονεμένο.

    Η Δικαιοσύνη στη χώρα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, από τη στιγμή που την λέξη “έντιμο” ούτε που τολμά να την προφέρει η συμμορία που ακόμα κυβερνά τον τόπο.

    Ο βίος δέκα εκατομμυρίων πολιτών που βιώνουν όλη αυτή την τιμωρία πόσο “άτιμος” είναι για να συνεχίζουμε να δεχόμαστε με χριστιανική συστολή το ένα χαστούκι μετά το άλλο;

    Ρεμπελίσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση