GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα φετινά θα είναι τα πιο θλιβερά Χριστούγεννα»

Για τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα, Antony Kidman, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, μίλησε σε πρόσφα...



Για τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα, Antony Kidman, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Nicole Kidman με αφορμή τη συμμετοχή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Paddington».

«Τα φετινά θα είναι τα πιο θλιβερά Χριστούγεννα για μένα και την οικογένειά μου. Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουμε ζήσει», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στη Daily Telegraph του Σίδνεϊ και συνέχισε:

«Μιλώ για αυτό, γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι είναι παρών εδώ. Αλλά ενώ μιλώ γι 'αυτό, η θλίψη μου εξακολουθεί να είναι βαθιά, η οικογένειά μας είναι βυθισμένη στη θλίψη».

Όσον αφορά στην απόφασή της να δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρα του φιλμ «Paddington», που αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής περουβιανής αρκούδα νεοφερμένης στο Λονδίνο που αναζητά ένα σπίτι και μια καλύτερη ζωή, επισήμανε:

«Το έκανα για τα παιδιά μου… Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο να βλέπω στην πρεμιέρα τα παιδιά μου και να τα ακούω να γελούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση