GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητά με λογική παζαριών

Έντονες διεργασίες σε όλα τα επίπεδα του κόμματος βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συζητούνται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η πο...

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητά με λογική παζαριών
Έντονες διεργασίες σε όλα τα επίπεδα του κόμματος βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συζητούνται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η πολιτική των συμμαχιών πέρα από τα ψηφοδέλτια, η προετοιμασία για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η προεκλογική εκστρατεία και οι ιεραρχήσεις που θα αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν ευρύτερη νίκη στις εκλογές.
Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του προς την Πολιτική Γραμματεία -η συνεδρίαση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη-, σημείωσε ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα εκδηλωθεί ισχυρή προπαγανδιστική επιχείρηση εκ μέρους της κυβέρνησης με στόχο την τρομοκράτηση του λαού.
Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σημεία της χθεσινής ομιλίας του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητά τα ψηφοδέλτιά του με λογική παζαριών, ότι δεν τάζει θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ότι επιδιώκει τη διεύρυνση της εκλογικής του βάσης.
Λόγω του ιδιαίτερα πυκνού χρόνου της προεκλογικής εκστρατείας, ο κ. Τσίπρας συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις των κομματικών στελεχών, ενώ υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την αξιοπιστία του κόμματος η υπεράσπιση των εξαγγελιών της ΔΕΘ που αποτελούν και τη βάση ενός προγράμματος ανακούφισης του λαού.
Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπογράμμισε την κρισιμότητα της πολιτικής περιόδου που διανύει η χώρα, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και ότι οι δυσκολίες θα είναι πολλές και μεγάλες. Ωστόσο, τόνισε, υπάρχει σήμερα η εμπειρία του 2012 και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εξελίξεις στη χώρα θα επηρεάσουν και την πορεία της Ευρώπης.
Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή
Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καλείται στη συνεδρίαση του προσεχούς Σαββατοκύριακου να ολοκληρώσει τη συζήτηση για τα ψηφοδέλτια του κόμματος, πλην του Επικρατείας, ενώ η Πολιτική Γραμματεία αποτιμά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τον επηρεασμό τους από τις κινήσεις των άλλων κομμάτων, το αν ο Γ. Παπανδρέου θα ιδρύσει δικό του κόμμα ή όχι κλπ.
Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια γίνεται συζήτηση σχετικά με τον αριθμό συνεργαζόμενων που θα μπορούν να ενταχθούν στα κομματικά ψηφοδέλτια.
Για τον Φώτη Κουβέλη, κομματικές πηγές θεωρούν βέβαιο ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, πιθανόν να είναι υποψήφιος στην 'Α Αθήνας.

1 σχόλιο

  1. Αναδημοσιεύεται στο facebook και στο twitter :

    Έχω αξιοπρέπεια, κοιτάω στα μάτια τα παιδιά μου, έχω μια ΤΙΜΗ που δεν εξαγοράζεται και δεν πωλείται και δεν ανταλλάσσεται με θέσεις- καρέκλες και μισθούς και δεν εκβιάζεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.Δεν ξεπουλάω τη συνείδησή μου, τις αρχές και τις αξίες μου. Δεν ψηφίζω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση