GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν βγει ο Τσίπρας‏...

Αφού άκουσα με προσοχή το δελτίο των οκτώ μαύρος ιδρώτας με έπιασε και σκέφτηκα:Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει στις εκλογές και βγει ο Τσίπρας, το ...

Αφού άκουσα με προσοχή το δελτίο των οκτώ μαύρος ιδρώτας με έπιασε και σκέφτηκα:Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει στις εκλογές και βγει ο Τσίπρας, το νου σας έλληνες για τα δεινά που θάρθουν:

Δε θα λαλάνε τα κοκόρια πια, τα αρνιά και τα κατσίκια θα πάψουν να βελάζουν, τα βόδια θα γίνουν άλογα, ακρίδες θα πέσουν στα σπαρτά , ο ουρανός θα ανοίξει από τις καταιγίδες, ο ήλιος δε θα ξαναβγεί, η μέρα θα γίνει νύχτα στα βουνά, ποτάμια θα στερέψουν κι οι ελιές θα μαραθούν, δε θα υπάρχει μέλι γιατί οι μέλισσες θα γίνουν σφήκες, δε θα πίνουμε καλό κρασί γιατί θα γίνει ξύδι …

Νιόνιος

Υ.Γ. Φίλοι, συμπληρώστε εσείς τη λίστα…

5 σχόλια

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα κοκκόρια θα λαλάνε και τα κατσίκια θα βελάζουν αν βγει ο Τσίπρας. Οι αγορές δεν θα μας δανείζουν και τότε να δούμε πώς θα κάνεις πνεύμα, αφού και εσύ και εγώ ζούμε τόσες δεκαετίες με δανεικά.
    Το ρεύμα έχει κοπεί επειδή οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι υπερβολικά υψηλοί. Και ξέρεις γιατί είναι υπερβολικά υψηλοί? Γιατί η ΔΕΗ έχει 22.000 υπαλλήλους υψηλά αμειβόμενους!
    Οι πρόεδροι της Δημοκρατίας στην Ελλάδα πάντα έτσι έβγαιναν. Με χρηματισμό κάποιων βουλευτών. Αυτό το ξέρουν όλοι και κυρίως οι βουλευτές γι' αυτό ξοδεύουν τεράστια ποσά για να εκλεγούν. Ξέρουν ότι θα ρεφάρουν κάποια στιγμή. Ξύπνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας γαμήσει τις γυναίκες ρέεεεεε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνεις μεγάλο λάθος .Τα χρήματα της ΔΕΗ τα έφαγαν οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι όποιοι είναι σήμερα ΟΛΟΙ στον ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση