GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο ήταν το μήνυμα Βενιζέλου στη συνάντηση με Παπανδρέου;

Για 20 λεπτά συναντήθηκαν στη Βουλή ο Ευ. Βενιζέλος με τον Γ. Παπανδρέου πριν την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου, με πρωτοβο...



Για 20 λεπτά συναντήθηκαν στη Βουλή ο Ευ. Βενιζέλος με τον Γ. Παπανδρέου πριν την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε τον πρώην Πρωθυπουργό ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρηθεί η ενότητα του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να μείνει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Η συνάντηση έγινε με φόντο τις πληροφορίες που φέρουν τον κ. Παπανδρέου έτοιμο να ανακοινώσει την ίδρυση νέου κόμματος στις 30 Δεκεμβρίου, εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος στην τρίτη ψηφοφορία.
Από πλευράς Παπανδρέου, πάντως, δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάποια αλλαγή στη στάση και τους σχεδιασμούς του μετά τη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια

  1. Ντροπή για τους 8 πρόθυμους ! Σε 6 μέρες πόσους θα "δελεάσουν" με τη "συνείδησή" τους ;

    Πάντως, η απόφαση της δικαιοσύνης να μην ελέγξει τις καταγγελίες περί δωροδοκίας, ουσιαστικά ξαναγράφει την Ιστορία. Από δω και πέρα, με τις αποφάσεις αυτές, δεν υπάρχουν πια "Ιουλιανά 1965", αφού και τότε δεν αποδείχθηκε χρηματισμός, ούτε υπάρχει 1993 για τους Νεοδημοκράτες, αφού και τότε, επίσημα, δεν αποδείχθηκε κάτι. Αυτά για τους μελλοντικούς ιστορικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνάκη, που έκανες την ΝΔ νέα ΠΟΛΑΝ: σε παρέσυρε ο Βενιζέλος και σε ωθεί σε εκλογές αυτοκτονίας.

    Ηρωική έξοδος από την εξουσία, αφού ξέρει ότι η διαφορά είναι σε διψήφια νούμερα, παρά τις στημένες δημοσκοπήσεις των εθνικών νταβατζήδων.

    Αγοράζουμε μόνο Kontra News και Εφημερίδα των Συντακτών καθημερινά, Χωνί και Παρόν της Κυριακής, τις Κυριακές. Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, μποϋκοτάζ στις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες και μπλογκ.

    Όσο για το Πρώτο Θέμα, οι αγοραστές του το αγοράζουν ( 2-3 φύλλα ο καθένας ) για τα κουπόνια του σούπερμαρκετ και μετά πετάνε την εφημερίδα, και δεν διαβάζουν τις μπαρούφες που γράφουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Οι κωλοτούμπες δημοσιογράφοι και βουλευτές φαίνονται ακόμα πιο πολύ γελοίοι στο λαό. Ο λαός δεν ξεχνά. Ξέρει τι συμβαίνει και γιατί αυτοί άλλαξαν ρότα. Η "συνείδησή τους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση