GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόβοι για εγκλωβισμένους επιβάτες στο γκαράζ του πλοίου. Διαψεύδουν η εταιρεία και το υπ. Ναυτιλίας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο κόσμος την επιχείρηση διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κέρκυρα...

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο κόσμος την επιχείρηση διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κέρκυρας, με το φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic».
Σύμφωνα με φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας από την περιοχή της δραματικής διάσωσης, καπνοί φαίνονται να βγαίνουν από το μπροστινό μέρος του πλοίου, ενώ η φωτιά εντοπίζεται προς το κέντρο του «Norman Atlantic». Στο γκαράζ βρίσκονται βυτιοφόρα με λάδι, τα οποία καίγονται, και εκεί εντοπίζεται το σημαντικότερο πρόβλημα.
Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες διασωθέντων, υπάρχουν φόβοι ότι παγιδευμένοι επιβάτες βρίσκονται και στο γκαράζ, καθώς κοιμήθηκαν στα αυτοκίνητά τους, επειδή δεν επαρκούσαν οι καμπίνες. Στελέχη της ΑΝΕΚ, πάντως, καθώς και του υπουργείου Ναυτιλίας, λένε ότι δεν έχουν εικόνα για εγκλωβισμένους.
Μέχρι στιγμής, έχουν διασωθεί 140 άνθρωποι. Η επιχείρηση διάσωση αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 8 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση