GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Αναστασιάδη μετά το τέλος του ματς

Παρά την μεγάλη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης δεν θέλησε να πει πολλά, δίνοντας συγχαρητήρ...



Παρά την μεγάλη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης δεν θέλησε να πει πολλά, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Τι και να η ομάδα του κέρδισε μέσα στον Πειραιά τον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας στους πέντε τους μεταξύ τους πόντους διαφοράς; Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης ήταν λιγομίλητος αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι και αφού αρχικά έκανε λόγο για μεγάλη νίκη, στην συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής επισήμανε: «Μεγάλη νίκη και συγχαρητήρια στα παιδιά».

1 σχόλιο

  1. Mπράβο στον Μιέτσελ που επιμένει σε 2-3 τελειωμένους ( για φέτος ) παίκτες και έχει χάσει ( από πέρσι το Μάρτιο ) όλα σχεδόν τα ντέρμπι και έχει 3 ήττες στο C.L !

    Κύριε Μαρινάκη, πόσα εκατομμύρια ευρώ παίρνει ο εν λόγω προπονητής για να φέρνει αυτά τα αποτελέσματα ; Και γιατί πρέπει να πληρώνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού 30, 50, 80 ευρώ για να "καμαρώνουν" τις άθλιες εμπνεύσεις του εν λόγω κυρίου ; Τώρα, βέβαια, θα έρθει η Ρεάλ και η Μπάρτσα να τον αρπάξουν, μαζί με τη Γιουβέντους ( Μαζουάκου ) και Ρόμα ( Κασάμι ). Έτσι θα βγάλετε τα έξοδα αφού πλέον αδειάσατε το Καραϊσκάκη, με τις άθλιες επιλογές φτηνών παιχτών που δεν θα τους ήθελαν ούτε ομάδες της Β' Εθνικής στην Ελλάδα ! Δώσατε και συγχωροχάρτι και για το ξύλο που σας έριξαν πέρσι στη Τούμπα. Και καλά σας κάνουν και σας δέρνουν και όλη μέρα σας βρίζουν και σας χλευάζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση