GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης: «Η χώρα θα είναι στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου εάν γίνουν εκλογές»

«Η μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας οδηγεί στην καταστροφή, δεν είμαι κινδυνολόγος, το εννοώ» προειδοποίησε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλ...

«Η μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας οδηγεί στην καταστροφή, δεν είμαι κινδυνολόγος, το εννοώ» προειδοποίησε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι.
Όπως επισήμανε, «τώρα δεν έχουμε κοινοβουλευτικές εκλογές, τώρα έχουμε Προεδρική εκλογή, ψηφίζουν οι βουλευτές όχι ο λαός, και ο βουλευτής πρέπει να πάρει την ευθύνη στην πλάτη του και να ψηφίσει Πρόεδρο».
«Όποιος δεν ψηφίσει Πρόεδρο συμπεριφέρεται ανεύθυνα σε ένα λαό που θυσίασε τα πάντα. Ερχόμαστε και ρίχνουμε νερό στο μύλο της αβεβαιότητας για να τινάξουμε στον αέρα τη χώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταφορών.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη την επίσπευση της εκλογής Προέδρου, εξηγώντας ότι «έχουμε δυο μήνες να ξεκαθαρίσουμε με απόλυτο δημοκρατικό και καθαρό τρόπο τις προθέσεις μας έναντι της χώρας και έναντι των δανειστών μας».
«Σκίζουμε τους θεσμούς όπως και τα μνημόνια... Ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάκτυλο σε 400 εκατ. πολίτες λέγοντας "δεν σας χρωστάμε μάς χρωστάτε" και μας έδωσαν 300 δισ... Άκουσα και για μονομερείς ενέργειες (σ.σ από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ), με Προεδρικές η χώρα θα είναι στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου» τόνισε, επιρρίπτοντας ευθύνες για την αναταραχή στις αγορές και τα υψηλά σπρεντ τόσο σε κυβερνητικές κινήσεις όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία έχουν χειρότερα δημοσιονομικά από την Ελλάδα και έχουν χαμηλότερα επιτόκια, αυτό δείχνει το πολιτικό πρόβλημα. Αυτό που κρατά τη χώρα στο 8,5% και 9% επιτόκιο είναι το πολιτικό πρόβλημα. Να τα αποτελέσματα όταν λέγαμε "σκίζουμε τα μνημόνια", δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε αυτή τη στρατηγική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, αφήνοντας αιχμές κατά του Πρωθυπουργού.
«Υπάρχει πολιτική αβεβαιότητα για την οποία ευθύνεται και η κυβέρνηση, για την Ελλάδα διαμορφώνεται η άποψη ότι δημιουργούμε συνεχώς προβλήματα» σημείωσε.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η χώρα αυτή τη στιγμή δεν έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή κυβέρνηση ειδικού σκοπού όπως ζητεί ο κ. Παπανδρέου και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά ισχυρής κυβέρνησης.
«Ο Παπανδρέου έπεσε πρώτος στη φωτιά της κρίσης και ήταν θύμα της κρίσης και πάντα θα ζητά τη δικαίωσή του και τη δικαίωσή μας συνολικά» είπε για τη στάση του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργού.
Διαφοροποιούμενος από τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο υπουργός σημείωσε, ότι τα προβλήματα μέσα στο κόμμα δεν αποτελούν εξωτερικό, αλλά εσωτερικό ζήτημα, «αλλά είναι δύσκολη στιγμή για τη χώρα και οφείλουμε να δώσουμε θετικό στίγμα στους πολίτες».

5 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος13 Δεκ 2014, 5:51:00 π.μ.

    Για καθίστε ρε μάγκες σε 13-15 μήνες έχουμε (κανονικές) εκλογές τι θα λέτε πάλι;;; Ας ΣΤΟ διάολο πέστε και ΈΝΑ ΌΧΙ
    γερμανοτζολιδες ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

    ακουστέ το καλοκαίρι ΑΝ ΠΆΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ, αυτά που ακούγονται θα σας αλείψουν με πίσσα και πούπουλα να σας κάψει ο κόσμος ...και πες ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊ με το ΚΡΑΤΟΣ σφραγίδα του...ΑΝ είναι μάγκες να μας καταστρέψουν, όπως λέτε ΌΛΟΙ, η Ευρώπη τον Γερμανών ΠΆΕΙ ΓΙΑ Βρούβες ...Δυστυχώς έπεσε πάλι ο κλήρος στην ΕΛΛΑΔΑ να σώσει την Ευρώπη ..ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΝΤΟΜΙΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσοχοΐδης: «Η χώρα θα είναι στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου εάν γίνουν εκλογές»

    ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΣΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Kατάργισι,με ελαχιστότατες εξαιρέσεις,των "η","ω" και
    διπλών»

    Του Θομά Ακροτιριανάκι (Θωμά Ακρωτηριανάκη)
    Είμαι υπέρ της κατάργισις των διπλών σιμφόνων,των «η» και «ω»,
    με ελαχιστότατες εξαιρέσεις.Ολα τ' άλα όπος έχουν.Πιο αναλυτικά :
    1) Τα διπλά σίμφονα γράφονται μονά,αλά διατιρούνται στις λέξεις με
    «γγ»,και όταν υπάρχει άλη λέξι με μονό σίμφονο,π.χ.«φύλλο».
    2) Το «η» να γράφεται με «ι»,αλά διατιρίται μόνο σε τρεις λέξεις,κατ' αλφαβιτικί
    σιρά : «στης,τη,της»,όχι στο άρθρο «τιν» με τελικό «ν»,αλά και όταν υπάρχει
    άλη λέξι που γράφεται με «ι»,π.χ. «κλήσι».
    3) Το «ω» να γράφεται με «ο»,αλά διατιρίται στι λίγουσα ριμάτων,
    επιριμάτων,γενικών πλιθιντικού.
    4) Οταν το «υ» προφέρεται «β» ή «φ»,να γράφεται «β»,«φ».
    Διατιρούνται τα «αϋ»,«εϋ» («ηϋ» δεν υπάρχει).
    ---Ολα τ' άλα όπος έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση