GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευση μεταγραφών σε ΟΦΗ και Πανιώνιο

Στο Δ. Σ. στο οποίο παραιτήθηκε ο Γιώργος Σαρρής λήφθηκαν και άλλες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων έγινε αποδεκτή η πρόταση της Σούπερ...


Στο Δ. Σ. στο οποίο παραιτήθηκε ο Γιώργος Σαρρής λήφθηκαν και άλλες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων έγινε αποδεκτή η πρόταση της Σούπερ Λιγκ για απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών για όσες ομάδες δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση.
Οι αποφάσεις της ΕΠΟ
Αποφάσεις Δ.Σ. της ΕΠΟ:
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εγκρίθηκε η πρόταση της Super League με θέμα τις ποινές για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ Super League.
2.Εγκρίθηκε η λύση της συνεργασίας με τον κ. Κλάουντιο Ρανιέρι.
3.Εγκρίθηκε η πρόσληψη του κ. Γρηγόρη Μπιζά, ως συνεργάτη του κ. Γιάννη Γκούμα στην Εθνική Νέων, και του κ. Φάνη Κατεργιαννάκη, ως προπονητή τερματοφυλάκων.
4.Επικυρώθηκε η γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ για την περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων ενός ομίλου, ύστερα από τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων.
Αναλυτικά η γνωμοδότηση:
«…Το κριτήριο της παραγράφου 7 του άρθρου 20 του ΚΑΠ προστέθηκε κατόπιν προτάσεως – εισηγήσεως της SuperLeague (και της Football League) για να περιοριστεί η πιθανότητα των μπαράζ και αποτυπώνει την καλύτερη συνολική επίθεση της κάθε ΠΑΕ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και άρα αναφέρεται στο σύνολο των αγώνων μίας ΠΑΕ από την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και όχι ειδικά στους μεταξύ αυτής και της ομάδος ή των ομάδων με την οποία/ες τυχόν ισοβαθμεί (δύο ή περισσότερους) αγώνες.
Επειδή στην προκήρυξη του Κυπέλλου ορίσθηκε ότι, σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων σε ένα όμιλο, θα έχει εφαρμογή το άρθρο 20 του ΚΑΠ, κατά την γνώμη μας το κριτήριο τούτο θα έχει την ίδια αξία και ερμηνεία που θα έχει και για το πρωτάθλημα και άρα η καλύτερη επίθεση θα αφορά και εδώ το σύνολο των αγώνων που θα έχει δώσει μία ομάδα στον όμιλο (όπως και στο πρωτάθλημα αφορά το σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος)».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση