GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Να πάει ο Ρωμανός να σπουδάσει και να πάρει το καλάσνικοφ;

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί, στο περιθώριο της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του ...



Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί, στο περιθώριο της πορείας που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της Δημοτικής Τηλεόρασης ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι συνδέεται μια επέτειος για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με επεισόδια, καταστροφές και διάλυση της αγοράς».

«Είναι Σάββατο, έχουμε μπει σε εορταστική περίοδο και το κέντρο είναι διαλυμένο. Η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα. Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι αυτός τρόπος να τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου» σημείωσε.

Ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση στο ΑΠΘ για να τιμηθεί η μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου αλλά και για να υποστηριχθεί το αίτημα του Ν. Ρωμανού να σπουδάσει.

Σε ότι αφορά την απεργία πείνας στην οποία έχει προχωρήσει ο Ρωμανός, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε: «Δεν είναι λογικό αυτό. Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ»; διερωτήθηκε ο Γ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση