GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις οχημάτων σε Σέρρες και Κρήτη

Επί δυο μήνες είχαν γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών δυο νεαροί Έλληνες, που είχαν αν...


Επί δυο μήνες είχαν γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών δυο νεαροί Έλληνες, που είχαν ανοίξει τουλάχιστον δέκα οχήματα και είχαν αρπάξει από μέσα μικρά χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Μετά από έρευνες που ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους δράστες ηλικίας 31 και 21 χρόνων που όμως δεν συνελήφθησαν μια και η τελευταία κλοπή είχε γίνει το Νοέμβριο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
*** Ένας… συνάδελφός τους που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στα πάρκινγκ των σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω μόλις «άνοιξε» πρώτα το φορτηγό ενός 40χρονου από το οποίο άρπαξε ένα τσαντάκι με930 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα και, αμέσως μετά, ένα αυτοκίνητο δημόσιας χρήσης από το οποίο έκλεψε το κινητό ενός 44χρονου.
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι από τις 28 Νοεμβρίου ο 44χρονος Αλγερινός είχε διαρρήξει άλλα οκτώ σταθμευμένα οχήματα και είχε κλέψει υπολογιστές, κοσμήματα, κινητά, βιβλιάρια καταθέσεων και βιβλιάρια υγείας. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται αν διέπραξε και άλλες κλοπές.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση