GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπαξιωματικός του Στρατού στον Έβρο με λαθραία καύσιμα...

  Λαθραία καύσιμα έκρυβε στο σπίτι του ένας Υπαξιωματικός του Στρατού στον Έβρο ο οποίος και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί. Οι Αστυνομικ...

 
Λαθραία καύσιμα έκρυβε στο σπίτι του ένας Υπαξιωματικός του Στρατού στον Έβρο ο οποίος και συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί.
Οι Αστυνομικοί πραγματοποιώντας έρευνα στο σπίτι του εντόπισαν σε βοηθητικούς χώρους και την αυλή του ποσότητα 4.500 λίτρων πετρελαίου, σε δεξαμενές και βαρέλια, χωρίς να μπορεί ο ίδιος να δικαιολογήσει την κατοχή τους.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα και υπεξαίρεση, καθώς κατηγορείται ότι μέρος των καυσίμων το εισήγαγε παράνομα από τη Βουλγαρία, σε διάφορα χρονικά διαστήματα κατά το παρελθόν, ενώ τα υπόλοιπα φέρεται ότι προέρχονται από τη μονάδα του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Στρατοδικείου, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση