GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθο...


Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι υπό το φως των προβλημάτων που δημιούργησε η τρέχουσα κακοκαιρία.


2 σχόλια

 1. Οι φιλελεύθεροι και δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να δώσουν ισχυρά ποσοστά σε Σύριζα και ΑΝΕΛ, ώστε να αποτρέψουν τον εθνικό διχασμό που απεργάζονται ακραία στελέχη μέσα στη Νέα ΠΟΛΑΝ.

  Η χώρα, και μετά τις εκλογές και μετά την ήττα του κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλου, θα είναι ισχυρή, και οι σώφρονες Νεοδημοκράτες δεν συμφωνούν με την άκρατη κινδυνολογία και τρομολαγνεία που διοχετεύουν πρώην στελέχη της ΠΟΛΑΝ και του ΛΑΟΣ.

  Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σαμαράς επέσπευσε τις εκλογές για μικροκομματικό συμφέρον. Ουσιαστικά ήθελε να κάνει τις εκλογές με φυλακισμένα τα στελέχη της Χ.Α ( τα οποία σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο είναι προφυλακισμένα με έωλες κατηγορίες και θα αφεθούν ελεύθερα κατά τον Φλεβάρη ) και από την άλλη, ύστερα από πίεση του κ. Βενιζέλου για να μη προλάβει να οργανωθεί το κόμμα του Γ.Παπανδρέου.
  Έβαλαν, λοιπόν, τη χώρα σε πρόωρες εκλογές για προσωπικούς λόγους και δεν έκαναν κινήσεις συναίνεσης και εξεύρεσης υπερκομματικού υποψηφίου.

  Προσπαθούν, για μια ακόμα φορά, με τα ΜΜΕ και τα φανατισμένα κομματικά στελέχη, να αρπάξουν ψήφους και ουσιαστικά για άλλα 4 χρόνια να συνεχίσουν να "βιάζουν" τους πολίτες με φόρους, χαράτσια, έκτακτες εισφορές, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ισόβιο ΕΝΦΙΑ στα ακίνητα, νέες περικοπές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Ελλήνων. ΑΝ αγαπούν πραγματικά την Ελλάδα και τον τόπο, όχι μόνο οφείλουν να δεχθούν την λαϊκή εντολή στον Σύριζα, αλλά και οφείλουν, οι μετριοπαθείς και οι σώφρονες να τον ενισχύσουν στη προσπάθεια για βιώσιμο χρέος της Ελλάδας.

  Η Ε.Ε γνωρίζει ότι σε όλον τον Ευρωπαϊκό Νότο επικρατούν ευρωσκεπτικιστικά κόμματα. Αν δεν βοηθήσουν τον Σύριζα και τους ΑΝΕΛ στη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους και του δανεισμού, τότε στις επόμενες αναμετρήσεις η Χ.Α από 10% θα φτάσει στο 30%, όπως είναι η Μαρί Λεπέν σήμερα στη Γαλλία. Ο ελληνικός λαός, όχι μόνο έχει δικαίωμα να ψηφίζει Σύριζα και ΑΝΕΛ, αλλά πρέπει να τους δώσει ισχυρή εντολή επαναδιαπραγμάτευσης των όρων, ώστε ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνονται για χρέη και τόκους να δοθεί στην ανάπτυξη.

  Ο κ. Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές με την ελπίδα ότι θα αλλάξει φορολογική/οικονομική πολιτική. Το μόνο που έχει πλέον να προσφέρει είναι αφήσει χωρίς διχασμό τους Έλληνες να προχωρήσουν, δεν έχει να προσφέρει καμία ελπίδα, εκτός από την τακτοποίηση σε κάποιους κύκλους παρατρεχάμενων του. Διέλυσε τη μεσαία τάξη, υπονόμευσε την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, έφαγε ένα μεγάλο μέρος των καταθέσεων, δεν έκανε καμία προσωπική θυσία, αυτός και τα στελέχη του,αφήνοντας το κόσμο να υποφέρει στα συσσίτια και στη φτώχεια.

  Δεν κατάφερε να κάνει ένα αξιόπιστο κράτος, αφού διέλυσε κάθε κοινωνικό ιστό. Η τελευταία του ξεφτίλα το γεγονός ότι μόνο 3 από τα 15 PUMA μπορούσαν να σταλούν για βοήθεια στην Αδριατική και μάλιστα με μεγάλη καθυστέρηση και οι υπουργοί του γύρισαν τα κανάλια και πανηγύριζαν για την ιταλική επιχείρηση διάσωσης. Καρφάκι δεν τους καίγονταν για τον ελληνικό λαό. Η υπερψήφιση του Σύριζα και των ΑΝΕΛ είναι μοναδική διέξοδος, στην καταλυτική αποτυχία του κ. Σαμαρά και του κ.Βενιζέλου. Η ηττοπάθεια και η εγκατάλειψή τους ακόμα και από φίλα προσκείμενα μέσα δείχνει ότι ζούμε μια περίοδο ΑΛΛΑΓΗΣ και ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ. Η χώρα θα είναι σταθερή, ο Ελληνικός λαός θα στηρίζει την επαναδιαπραγμάτευση,η Ευρώπη οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις των Ελλήνων, Ισπανών,Ιταλών, Γάλλων.
  Ήδη ο κ. Τσίπρας, αλλά πολύ περισσότερο ο κ. Καμμένος εγγυήθηκαν και το μέλλον των καταθέσεων και ουσιαστικά και της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού λαού, γεγονότα που ηρεμούν τους πολίτες από τις "τρομοκρατικές φήμες ορισμένων αισχρών βρωμοκάναλων και βρωμοφυλλάδων". Αυτοί που έχουν βάλει "χέρι" στις καταθέσεις των Ελλήνων είναι η ΝΔΠΑΣΟΚ με τη βαρύτατη φορολογία που τρώει τις αποταμιεύσεις τους και είναι οι ίδιοι που αναγκάζουν τους Έλληνες να πουλάνε όσο όσο την ακίνητη περιουσία τους. Ο λαός θα τιμωρήσει τη ΝΔΠΑΣΟΚ και θα στηρίξει την ΑΛΛΑΓΗ του Σύριζα μαζί με τους ΑΝΕΛ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τι μας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

  Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

  1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

  2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

  3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

  4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

  Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση