GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει και Μιλιβόγεβιτς τον Γενάρη

Ο Μιλιβόγιεβιτς αφιερώνει πλέον πολλές ώρες στο πρόγραμμα επανένταξής του στα γήπεδα και ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Ολυμπ...


Ο Μιλιβόγιεβιτς αφιερώνει πλέον πολλές ώρες στο πρόγραμμα επανένταξής του στα γήπεδα και ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει στην απόφαση να τον κλείσει τον Γενάρη!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr από το Βέλγιο παρά το γεγονός πως ο Μιλιβόγιεβιτς τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και θα επανέλθει στα μέσα Γενάρη τα δεδομένα στην υπόθεσή του δεν αλλάζουν. Ο ίδιος ο Σέρβος δουλεύει πολύ σκληρά έτσι ώστε το αργότερο στα μέσα του Ιανουαρίου να είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει αφήσει στην άκρη τις διακοπές του και περνάει πολλές ώρες στο ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλά και να τεθεί ξανά στην διάθεση του Μίτσελ.
Ο ίδιος ούτε που θέλει να σκέφτεται την επιστροφή του στην Άντερλεχτ. Το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό και περιμένει πως και πως το τελικό deal για την… μονιμοποίηση στο ρόστερ του. Πάντα βάσει των ίδιων πηγών ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πληρώσει την ρήτρα στους Βέλγους και να κρατήσει τον Μιλιβόγιεβιτς, που έως τώρα έκανε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματά του.
Μάλιστα η πληροφόρηση είναι πως ο παίκτης θα κλείσει τον Γενάρη. Την ίδια χρονική περίοδο θα συζητηθεί και το νέο συμβόλαιο του Μπάλας Μέγιερι ενώ θα υπογράψει και το καινούριο συμβόλαιο με τον σύλλογο ο Νταβίντ Φουστέρ. Έτσι λοιπόν εκτός από την ενίσχυση του Ολυμπιακού υπάρχουν και τέτοιου τύπου εκκρεμότητες που θα ρυθμιστούν στις αρχές του 2015.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση