GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες συλλήψεις για τζόγο σε Κρήτη, Λάρισα και Τρίπολη

Η Κρήτη αύξησε τη διαφορά της από κάθε άλλη περιοχή της χώρα στις… συλλήψεις για παράνομο τζόγο! Άλλα 22 άτομα συνελήφθησαν σε Η...

Η Κρήτη αύξησε τη διαφορά της από κάθε άλλη περιοχή της χώρα στις… συλλήψεις για παράνομο τζόγο! Άλλα 22 άτομα συνελήφθησαν σε Ηράκλειο, Σητεία και Ρέθυμνο, ενώ στη Λάρισα έγιναν εννέα συλλήψεις και στην Τρίπολη άλλες οκτώ και αναζητούνται τέσσερα άτομα.

Ηράκλειο: Έπαιζαν φρουτάκια και ρουλέτα
Στο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έξι Έλληνες ηλικίας από 37 ως 66 χρόνων και τη 41χρονη Βουλγάρα υπεύθυνη μιας καφετέριας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οποίας λειτουργούσαν εννέα παιχνιδομηχανήματα με τα απαγορευμένα ηλεκτρονικά παιχνίδια «φρουτάκια» και άλλο ένα με το παιχνίδι «ρουλέτα». Ο φορητός υπολογιστής και δυο ηλεκτρονικοί μηχανισμοί που χρησιμοποιούνταν για τον χειρισμό του δικτύου κατασχέθηκαν μαζί με 710 ευρώ και σημειώσεις στις οποίες αναγράφονταν ονόματα παικτών και χρηματικά ποσά. Μάλιστα, το κατάστημα παρακολουθούνταν από κλειστό κύκλωμα καταγραφής χωρίς την απαραίτητη άδεια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων και περί προσωπικών δεδομένων, ενώ ο 57χρονος ιδιοκτήτης αναζητείται.

Σητεία: Παρέα έντεκα ατόμων έπαιζαν ζάρια
Στη Σητεία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Κ.Α.Ε., ένδεκα Έλληνες ηλικίας από 44 ως 77 χρόνων και ένας 52χρονος Σύρος στην καφετέρια μιας 42χρονης η οποία αναζητείται. Όλοι έπαιζαν μπαρμπούτι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη συμμετοχή του 52χρονου υπεύθυνου του καταστήματος που και αυτός συνελήφθη. Τα ζάρια κατασχέθηκαν μαζί με 2.450 ευρώ και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ρέθυμνο: Το είχαν ρίξει στο… ποκεράκι
Στο Ρέθυμνο, στην καφετέρια μιας 47χρονης η οποία απουσίαζε και αναζητείται, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τον 53χρονο υπεύθυνο του καταστήματος που δεν διέθετε πιστοποιητικό υγείας και άδεια εργασίας και έπαιζε μαζί με έναν Έλληνα ηλικίας 28 χρόνων και έναν 19χρονο Αλβανό το παράνομο τυχερό παιχνίδι πόκερ “Texas Hold ‘em”. Κατασχέθηκαν 40 ευρώ, 335 μάρκες, μία τράπουλα και έξι ζευγάρια ζάρια και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Λάρισα: Μέχρι και σπρέι πιπεριού είχε μαζί της η πελάτισσα
Στη Λάρισα, οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο Ίντερνετ καφέ ενός 45χρονου ο οποίος αναζητείται, συνέλαβαν τον 46χρονο προσωρινά υπεύθυνο μαζί με άλλους επτά Έλληνες, ηλικίας 48, 50, 65, 68, 43, 64 και 71 χρόνων που έπαιζαν σε επτά από τους 18 υπολογιστές του καταστήματος τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια», ενώ μια 45χρονη Ελληνίδα πελάτισσα συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή της ένα σπρέι πιπεριού! Κατασχέθηκαν ο κεντρικός server και οι 18 υπολογιστές, μαζί με 340 ευρώ, 98 αποδείξεις αγοράς καρτών ποσού 4.805 ευρώ και χειρόγραφες σημειώσεις με τα στοιχεία παικτών.

Τρίπολη: Οκτώ θαμώνες το ρίξαν στο… μπαρμπούτι
Στην Τρίπολη, οκτώ θαμώνες μιας καφετέριας ηλικίας 32, 48, 32, 26, 34, 37, 44 και 51 χρόνων το είχαν ρίξει στο μπαρμπούτι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, με την ανοχή του 60χρονου ο οποίος εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος αντικαθιστώντας τον 59χρονο ιδιοκτήτη που αναζητείται. Όλοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ κατασχέθηκαν το τραπέζι, έξι ζευγάρια ζάρια και 2.020 ευρώ ως προερχόμενα από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση