GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποίηση μόνο για το τρίποντο στο «λιμάνι»

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο ζητούμενο, τους τρεις βαθμούς, αλλά με πολύ κόπο και άγχος στη Λιβαδειά (2-1). Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν ένα σ...

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο ζητούμενο, τους τρεις βαθμούς, αλλά με πολύ κόπο και άγχος στη Λιβαδειά (2-1). Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν ένα στραβοπάτημα που μπορεί στην… οικονομία του πρωταθλήματος και μετά από δύο διαδοχικές γκέλες στη Super League να αποδεικνυόταν μοιραίο στην πορεία, ωστόσο πονοκεφαλιάζουν-και δικαιολογημένα-με την εικόνα που παρουσιάζουν στο γήπεδο.
Σε παιχνίδια που άλλοτε η ομάδα νικούσε από άνετα μέχρι… πανεύκολα, εσχάτως παρουσιάζει τεράστια δυσκολία στην παραγωγή φάσεων και ευκολία στο να δέχεται γκολ. Χρειάστηκε αυτή τη φορά προσπάθεια μέχρι τις καθυστερήσεις, η μετατροπή του σχήματος σε φουλ επίθεση, ο οίστρος του Αφελάι και ένα ακόμη γκολ του Μήτρογλου στο φινάλε για να έρθει η νίκη, αλλά όχι και για να «κουκουλώσει» τα προβλήματα.
Ο προβληματισμός ήταν έκδηλος στις τάξεις της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ακολούθησε την ομάδα στη Λιβαδειά, είχε μετά το τέλος του αγώνα συζήτηση με τον Ρομπέρτο και τον Μίτσελ. Με τον Ισπανό τεχνικό θα τα πουν πιο ενδελεχώς τις επόμενες μέρες αναζητώντας τι φταίει για την «κοιλιά» της ομάδας και πώς μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση. Για την ώρα, πάντως, προέχει για τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει το 2014 με 2/2, υποδεχόμενος την Τετάρτη τον Πανιώνιο και το Σάββατο ταξιδεύοντας στη Μυτιλήνη για το παιχνίδι με την Καλλονή.
Θεωρείται δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τουλάχιστον έναν ή δύο παίκτες, πιθανώς και τρεις. Σίγουρα έναν στόπερ για να καλύψει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ κι από εκεί και πέρα έναν εξτρέμ και πιθανώς έναν σέντερ φορ. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις, παικτών που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής ή δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση