GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αηδόνης: Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη

Την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών, Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη, γνωσ...


Την απόφασή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη δήλωση των ανεξάρτητων βουλευτών, Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη, γνωστοποίησε οΧρήστος Αηδόνης.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για «ένα τεράστιο ατόπημα» και δήλωσε: «35 χρόνια πολιτική διαδρομής δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να έχει αφήσει μία σκιά υποψίας εις βάρος μου.
Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι δύο συνάδελφοι κάνουν ένα τεράστιο ατόπημα και ρίχνουν δυστυχώς νερό στον μύλο της αθλιότητας. Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση ξεπερνάει καθετί στην οποιαδήποτε λογική».
«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη, ο λόγος ανήκει πια σε αυτήν και εκείνο που απαιτείται από αυτούς είναι τώρα να ζητήσουν δημόσια συγνώμη. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με προσβάλλει. Απολογούμαι στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου και σε μία κοινωνία και δεν μπορώ να υποστώ το στίγμα κανενός».

1 σχόλιο

  1. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση