GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός σε τουρνουά πολεμικών τεχνών στο Κιάτο - Άγριο ξύλο και συλλήψεις

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Κιάτο κατά τη διάρκεια τουρνουά πολεμικών τεχνών.. Στα μισά του τουρνου...



Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Κιάτο κατά τη διάρκεια τουρνουά πολεμικών τεχνών..
Στα μισά του τουρνουά, δύο προπονητές ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και λίγα λεπτά αργότερα να έρθουν στα χέρια!

Η… σπίθα έγινε πυρκαγιά και το «θερμό» επεισόδιο απέκτησε γρήγορα ευρεία διάσταση, αφού ενεπλάκησαν κι άλλοι αθλητές και προπονητές.

Στα αποδυτήρια αλλά και στις κερκίδες εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού, καθώς επίθεση δέχθηκε και «άμαχος» πληθυσμός.
Το τουρνουά διεκόπη άμεσα, αλλά οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά ακόμα και εκτός του γηπέδου, σε γειτονικό κατάστημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προέβησαν σε εκτεταμένους ελέγχους στον Ισθμό της Κορίνθου και στη συνέχεια σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, η συμπλοκή είχε οπαδική διάσταση, μια και οι δύο πλευρές σχετίζονται με συνδέσμους οπαδών διαφορετικών ομάδων και στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι ανάλογο (όχι παρόμοιας έκτασης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση