GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουκέτο ... στον ορίζοντα για μια κοιτίδα Πολιτισμού!

Αντιμέτωπο και πάλι με το "λουκέτο" βρίσκεται το Μουσικό Εργαστήρι "Λαβύρινθος"που εδώ και 15 χρόνια λειτουργεί ...


Αντιμέτωπο και πάλι με το "λουκέτο" βρίσκεται το Μουσικό Εργαστήρι "Λαβύρινθος"που εδώ και 15 χρόνια λειτουργεί στο Χουδέτσι και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μουσικά δρώμενα της Κρήτης.

Ο "Λαβύρινθος" έμπνευση και "παιδί" του γνωστού καλλιτέχνη Ross Daly, δυστυχώς, δύο χρόνια μετά τη μεγάλη κινητοποίηση που είχε γίνει για τη στήριξη και εξασφάλιση της επιβίωσης του Πολιτιστικού Χώρου, βρίσκεται ξανά μπροστά σε "τοίχο".

Οι οικονομικές δυσκολίες και οι υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, έφεραν και πάλι το Εργαστήρι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, με το Ross Daly να αποδίδει ευθύνες και στην πρώην δημοτική αρχή αλλά και στη νέα στην οποία αποδίδει αδιαφορία.

Ο Ross Daly, ο οποίος έχει αφιερωθεί στο "Λαβύρινθο", στη διδασκαλία μουσικών οργάνων, στην κρητική μουσική και στην πνευματική παραγωγή βρίσκεται σε επαφή με την περιφέρεια Κρήτης προκειμένου η κοιτίδα πολιτισμού που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει διακεκριμένους μουσικούς από όλο τον κόσμο αλλά και έχει βραβευτεί για την προσφορά του, να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της και να συνεχίσει να προσφέρει στην πνευματική ζωή της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση