GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ

Mια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση κάνει για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος, ειδικευμένος κα...



Mια πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική ανάλυση κάνει για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος, ειδικευμένος και σε θέματα της Λέσχης Μπιλντερμπέργκ, Daniel Estulin. Σύμφωνα με την ανάλυσή του οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να «υποτάξουν» τη Ρωσία και την Κίνα, αλλά η Μόσχα κερδίζει στο φινάλε την Ουάσιγκτον. "Κάθε χρόνο από το 2003 η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ έχει στην ατζέντα της τον Πούτιν" σχολίασε ο συγγραφέας.

"Αν είσαι οι Ηνωμένες Πολιτείες, έως ότου μπορέσεις να υποτάξεις τη Ρωσία και την Κίνα, δεν πρόκειται να έχεις μια δική σου παγκόσμια κυβέρνηση, ή μία παγκόσμια ομοσπονδία," είπε ο Estulin Press TV την Πέμπτη.

Οι ΗΠΑ θέλουν να διοικούν τον κόσμο για λογαριασμό όλων των άλλων και να έχουν τη Ρωσία ως ένα από τα "υποτελή κράτη," πρόσθεσε.

Ο Estulin, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ είναι σε σύγκρουση με τη Ρωσία επειδή ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει προσπαθήσει να κρατήσει τη Ρωσία ως ανεξάρτητη χώρα, αντί να είναι ένα "υποτελές κράτος" στις δυτικές δυνάμεις.

Είπε ακόμη πως ο Πούτιν ήταν φίλος "όσο η Ρωσία έπαιζε με τους αμερικανικούς και δυτικούς κανόνες."

Ωστόσο, ο Πούτιν ξαφνικά μετατράπηκε σε δικτάτορα και έγινε ο νούμερο ένα εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών αφότου η ρωσική κυβέρνηση αντιτάχθηκε στο να μεταραπεί υποτελη της εξωτερικής πολιτική των ΗΠΑ και των δυτικών κυβερνήσεωνς, εξήγησε ο αναλυτής.

Ο Estulin είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για τη Ρωσία και την Κίνα, διότι η Κίνα είναι μια «οικονομική δύναμη» και η Ρωσία είναι μια "στρατιωτική δύναμη."

"Η Ρωσία κερδίζει στο φινάλε στον ανταγωνισμό μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση