GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνες λήστεψαν αλλοδαπούς στην Πάτρα

Καρτέρι σε δύο αλλοδαπούς έξω από ένα μπαρ στην Πάτρα έστησε μια συμμορία νεαρών Ελλήνων κακοποιών με «εγκέφαλο» έναν 61χρονο, που τ...


Καρτέρι σε δύο αλλοδαπούς έξω από ένα μπαρ στην Πάτρα έστησε μια συμμορία νεαρών Ελλήνων κακοποιών με «εγκέφαλο» έναν 61χρονο, που τους υπέδειξε τα θύματα και τους έδωσε εντολές να τους επιτεθούν και να τους ληστέψουν!
Ο 39χρονος Τσέχος και ο 23χρονος Μολδαβός δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν όταν όρμησαν εναντίον τους οι τρεις νεαροί και άρχισαν να τους χτυπούν. Οι δράστες άρπαξαν από τις τσέπες τους 280 ευρώ, τρία κινητά και τα πορτοφόλια τους που περιείχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.
Η έρευνα της Ασφαλείας οδήγησε την ταυτοποίηση των τριών δραστών, δηλαδή του 61χρονου «αρχηγού» και δυο εκ των νεαρών φυσικών αυτουργών της ληστείας, ενός 25χρονου και ενός 22χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από κοινού και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Οι έρευνες για τον τρίτο συνεργό τους, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες συνεχίζονται.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση