GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ξεφτιλίστηκε...

Ένας φασίστας ξεφτίλισε στην κυριολεξία τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα του σήμερα, που αν δεν τον έβαζε υποψήφιο ο Πάνος Καμμένος, θα τ...

Ένας φασίστας ξεφτίλισε στην κυριολεξία τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα του σήμερα, που αν δεν τον έβαζε υποψήφιο ο Πάνος Καμμένος, θα τον ήξερε -αν τον ήξερε- η μάνα του κι ο γΑΠ με την παρέα του, άντε κι ο Κοτζιάς που του υπόσχεται μεταγραφή στο ΣΥΡΙΖΑ!
- Ο Πλεύρης ισοπέδωσε τον Μαριά για τα 33.000,00 ευρώ που έχει κάθε μήνα από το Ευρωκοινοβούλιο! (μέσω "PRESS-GR")

* Ο Πλεύρης δεν έκανε σωστά τους λογαριασμούς... ξεπερνάνε τα 35.000,00 ευρώ κι αν προσθέσουμε τα περίπου (ας μας πει ο ίδιος πόσα παίρνει και δεν δίνει τίποτα στο κόμμα που τον εξέλεξε) 150.000,00 που παίρνει από την ευρωομάδα... διορίστηκε στις Βρυξέλλες ο κανακάρης του και τα...παντελόνια είναι φερετζές για την βρώμα!

Ωπςςς κι όταν βγαίνει στον Λιάτσο, να μην λέει παραμύθια ότι ανάγκασε ιστολόγια να του ζητήσουν συγνώμη!
Έτσι γυρολόγε, ξεφτίλα... ρόμπα ξεκούμπωτη, από ποιον; Τον φασίστα Πλεύρη!
Σχετικά:
- Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ντοκουμέντα για το πως εκλέχθηκε ο κ. Μαριάς ευρωβουλευτής
- H AΠΟΣΤΑΣΙΑ... έγινε μόδα! Ο Κουίκ θυμήθηκε να "κράξει" (επιτέλους) τον Μαριά. Με το θέμα της χρηματοδότησης από την Ευρωβουλή, τι θα γίνει; Μεχρι πότε ο κάθε πολιτικάντης απατεώνας θα αλλάζει το κόμμα που τον ανέδειξε σαν πουκάμισα;- Αυτή είναι η αλήθεια κ. Μαριά... για να ξέρουμε τι λέμε... Για να μην μας περνάς για μαλάκες...
- Pε δες παλικάρια που λένε ότι φοράνε παντελόνια! Εκλέχθηκε βουλευτής λόγω Πάνου Καμμένου, δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, αλλά ήταν οικόσιτος στην αυλή του Γιωργάκη... "Έλυνε κι έδενε" στο 1ο Συνέδριο των ΑΝΕΛ, μαζί με τον κανακάρη του που διορίστηκε αξιοκρατικά στις Βρυξέλλες και τη σύζυγό του (σαν κομματάρχης του '60, για να πιάνει γνωριμίες)... κατόπιν ευρωβουλευτής (περί τα 38.000,00 ευρώπουλα το μήνα)... με στόχους ο άνθρωπος και τώρα σφυρίζει κλέφτικα... Πισώπλατη μαχαιριά του Μαριά στον Καμμένο! Εγκαταλείπει τώρα (που βγήκε ευρωβουλευτής) τους ΑΝΕΛ...- Ποιος θα παίρνει την χρηματοδότηση από τον Κάμερον μετά την πολιτική λιποταξία του Μαριά; Λέτε να είναι τόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας και να τα τσεπώσει ο ίδιος -αν και βγήκε με τους ψήφους των ΑΝΕΛ-... με το εμφανιζόμενο ως κόμμα του "αντιμνημονιακοί πολίτες"; Πολλά τα λεφτά Αρη... για να μην πουληθεί κάποιος!

3 σχόλια

  1. Που κρύβονται σήμερα όσοι κατηγορούσαν τον Καμμένο, τον Χαϊκάλη και την Ξουρίδου για τα «ψέματα» και τις «υπερβολές» περί «προσέγγισης» ;

    Δίνονται, τελικά άθλια παπαγαλάκια, ανταλλάγματα σε βουλευτές για τη ψήφο τους ;

    Τι είναι το σημερινό ; Δεν περίμεναν ούτε 1 μέρα για να ανακοινώσουν την «επιβράβευση» των 4 πρωταθλητών της κωλοτούμπας ( Ιατρίδη, Νταβρή, Γιοβανόπουλου, Κασαπίδη ). Οι πολιτικές αθλιότητες σε βάρος των ΑΝΕΛ και του Χαϊκάλη σήμερα ξεμπροστιάζονται.

    Που είστε, κρυμμένα άθλια παπαγαλάκια που αμφισβητούσατε τις καταγγελίες και προσπαθούσατε να τις "γελοιοποιήσετε" ;

    Βγείτε, ρε , σαν άντρες και ζητήστε συγγνώμη από τον Παύλο Χαϊκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία… 1.473 ευρώ to 2015

    Εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες θα δουν τις απολαβές τους να αυξάνονται από τις αρχές της νέας χρονιάς.

    Η 23χρονη Τζέσικα Αρεντ, πωλήτρια σε αρτοποιείο στη Βερολίνο, είναι μία από τους 3,7 εκατομμύρια Γερμανούς που θα δουν σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας τις απολαβές τους να αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου. Αμείβεται σήμερα με 7,5 ευρώ μεικτά, την ώρα. Σε δύο ημέρες το ωρομίσθιό της θα αναπροσαρμοστεί στα 8,5 ευρώ μεικτά. Κατανοητή λοιπόν η χαρά της: «Θα μπορέσω να προσφέρω λίγο στον εαυτό μου λίγο περισσότερα πράγματα», λέει η ίδια.

    ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ.

    ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΠΕΙΝΟΥΝ,ΧΡΩΣΤΟΥΝ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ. ΟΣΟΙ, ΟΜΩΣ, ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ; ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ,ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γνωστη φραση των φασιστοειδων Πλευρη ,Γεωργιαδη οτι οι αριστεροι κλπ βουλευτες δεν θα πρεπει να παιρνουν το μισθο τους αλλα να τον δινουν στους φτωχους. Η αθλιοτητα στο μεγαλειο της.Ειναι σαν να τους λεμε εμεις αφου Κ Πλευρη και Γεωργιαδη δηλωνετε οτι εισαστε χριστιανοι ορθοδοξοι πρεπει να πουλησετε ΟΛΑ τα υπαρχοντα σας και να τα δωσετε στους φτωχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση