GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσαουσόπουλος: Κουρελαρία οι Σύροι στο Σύνταγμα

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα social media τα όσα είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ath...



Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα social media τα όσα είπε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athens DeeJay 95,2».

«Η Αθήνα πότε θα στολιστεί; Πρέπει πρώτα να φύγει από εκεί η κουρελαρία», δήλωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αναφερόμενος στους Σύρους πρόσφυγες που κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και απεργία πείνας στην πλατεία Συντάγματος και πρόσθεσε: « Όλες οι πρωτεύουσες του κόσμου στολίζουν, εμείς στολίσαμε Σύρους».

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος κάλεσε στη συνέχεια το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να πιέσει την κυβέρνηση να βρει λύση προκειμένου να απομακρυνθούν οι πρόσφυγες επισημαίνοντας πως « δε μιλάμε ρατσιστικά και τα λοιπά. Να τους περιθάλψουν μετά».

«Τι θα κάνουμε τώρα δηλαδή; Μαγαζιά, ξενοδοχεία (θα βλέπουν) τους Σύριους να αναβοσβήνουν. Θα μένεις στο Μεγάλη Βρετανία, θα πληρώνεις 600-700-1.000 την ημέρα, θα ανοίγεις την πόρτα σου και θα βλέπεις τα κουρέλια από κάτω», συνέχισε ο μουσικός παραγωγός και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε: «Αντουάν, βάλε κάποιον να το καθαρίσει αυτό».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση