GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας τραγικά θλιβερός πατερούλης

Ένας θλιβερός πατερούλης από το πρόσφατο παρελθόν χτυπά την πόρτα της χώρας. Διασπαστικός, διαλυτικός χωρίς καμία αυτοκριτική, με μόνο «ε...

Ένας θλιβερός πατερούλης από το πρόσφατο παρελθόν χτυπά την πόρτα της χώρας. Διασπαστικός, διαλυτικός χωρίς καμία αυτοκριτική, με μόνο «επιχείρημα» το βαρύ επίθετό του, θέλει να αποκαταστήσει το μύθο του ολέθρου.
Διότι όλεθρος, δεν ήταν ότι έβαλε ο Γιώργος την Ελλάδα στο μνημόνιο. Όλεθρος ήταν γιατί ενώ ήξερε τα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας και είχε μυστικές συνομιλίες με το ΔΝΤ, παρ όλα αυτά εκβίασε για εκλογές για να αποφύγουμε τη λιτότητα του Καραμανλή όπως εκβιάζει σήμερα ο Αλέξης ..και τότε τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης, έδινε και αυξήσεις. Είναι ο όλεθρος της ανευθυνότητας απέναντι σε ένα έθνος που σε μία νύχτα έγινε αποικία.
Δεν χρεώνεται προσωπικά τα λάθη δεκαετιών ο Γιώργος ή το ΠΑΣΟΚ μόνο (και η ΝΔ δεν παει πίσω), χρεώνεται κυρίως την παιδική του ανωριμότητα, βλακεία, ανικανότητα ή/και υστεροβουλία που μας έδωσαν την τελική κλωτσιά στον γκρεμό.
Αυτός ο εφιάλτης ξανακτυπά την πόρτα της Ελλάδας, όταν ο στενός του κηπουρός οδηγείται στο ειδικό δικαστήριο και όταν όλες οι προσωπικές του επιλογές ρουφήχτηκαν από την ανθρωποσκούπα της κρίσης.
Αυτός ο εφιάλτης που δεν βοήθησε το κόμμα του στις ευρωεκλογές, αντιθέτως τάχθηκε υπέρ άλλων, αυτός ο εφιάλτης που λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την εκδικητικότητα, είναι σήμερα πάλι εδώ και την δεύτερη κρισιμότερη στιγμή της κρίσης (που δημιούργησε), είναι έτοιμος να διαλύσει τον κεντρώο χώρο και μαζί του και την Ελλάδα.
Ένας πραγματικά ..τραγικά θλιβερός πατερούλης.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση