GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοιωτία: Είχαν κάνει τη στάνη συνεργείο για να διαλύουν τα κλεμμένα μηχανάκια

Τουλάχιστον οκτώ μηχανάκια είχαν κλέψει τους δυο τελευταίους μήνες. Ο λόγος για δυο νεαρούς από την Αγία Τριάδα Λιβαδειάς, οι ...



Τουλάχιστον οκτώ μηχανάκια είχαν κλέψει τους δυο τελευταίους μήνες.
Ο λόγος για δυο νεαρούς από την Αγία Τριάδα Λιβαδειάς, οι οποίοι τους τελευταίους δυο μήνες είχαν ρημάξει στο κλέψιμο τα μηχανάκια από την Λιβαδειά και την ευρύτερη περιοχή.

Τα κλεμμένα μηχανάκια τα έκρυβαν σε μια στάνη στην περιοχή Ζάλτσα κοντά στο Κυριάκι, όπου εκεί τα έκαναν ανταλλακτικά, για να τα σπρώξουν στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στα Yamaha CRYPTON και μάλιστα από τα κλεμμένα ανταλλακτικά είχαν φτιάξει και ένα δικό τους για να κινούνται και να κάνουν τις "δουλειές" τους.

Οι δυο νεαροί δράστες νόμιζαν ότι είχαν βρει την τέλεια κρυψώνα, γι αυτό δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς να μπαίνουν στη στάνη-συνεργείο, για να τους περάσουν χειροπέδες και να τελειώσει έτσι άδοξα η "επιχείρηση" πάνω που πήγαινε να στρώσει η δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση