GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζέραρντ: Η Λίβερπουλ δεν άξιζε να προχωρήσει

Δίκαιο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από το Champions League ο αρχηγός της Στίβεν Τζέραρντ. Οι «κόκκινοι» έμειναν στο 1-...


Δίκαιο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από το Champions League ο αρχηγός της Στίβεν Τζέραρντ.
Οι «κόκκινοι» έμειναν στο 1-1 με τη Βασιλεία μέσα στο Άνφιλντ, αποτέλεσμα που έστειλε τους Ελβετούς στους «16» και την ομάδα του Μέρσεισαϊντ στο Europa League. Ωστόσο, ο 34χρονος μέσος ανέφερε πως η ομάδα του δίκαια δεν προχώρησε.
«Δεν αξίζαμε να προχωρήσει. Δεν αποκλειστήκαμε μόνο λόγω της κακής μας απόδοσης στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Στην Ελβετία εκτός έδρας δεν ήμασταν καθόλου καλοί ενώ στον προηγούμενο αγώνα με τη Λουντογκόρετς, δεχτήκαμε ένα ηλίθιο γκολ στο τέλος. Για να προκριθείς παίζεις έξι ματς και δυστυχώς, δεν ήμασταν καλοί», είπε ο αρχηγός της Λίβερπουλ που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόκκινη κάρτα που πήρε ο Μάρκοβιτς στο παιχνίδι με τη Βασιλεία.
«Η κόκκινη σίγουρα δε βοήθησε. Δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια στα τελευταία λεπτά για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν είδα το χτύπημα του Μάρκοβιτς αλλά μου είπαν ότι ήταν σκληρό», ήταν τα λόγια του Τζέραρντ, ενώ τέλος μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια των «κόκκινων».
«Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως η ομάδα πάντα προσπαθεί να βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν θα αγοράσουμε κάποιον τον Ιανουάριο. Το σημαντικότερο είναι να γυρίσει ο Στάριτζ, που με τα γκολ του είναι ικανός να μας επαναφέρει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Πρέπει επίσης να βοηθήσουμε τον Μπαλοτέλι να βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή του», κατέληξε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση