GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΤ χτύπησαν δημοσιογράφους έξω από την ΕΣΗΕΑ λόγω επίσκεψης Σαμαρά

Οι διαμαρτυρίες πολλαπλασιάστηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι είδαν να καταφτάνει αντί του κ. Παπούλια ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (Vid) Οι ...

Οι διαμαρτυρίες πολλαπλασιάστηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι είδαν να καταφτάνει αντί του κ. Παπούλια ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (Vid)
Οι διαμαρτυρίες πολλαπλασιάστηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι είδαν να καταφτάνει αντί του κ. Παπούλια ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχθηκαν μπροστά από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, δεν επέτρεπαν την είσοδο και με βίαιο τρόπο έσπρωξαν με τις ασπίδες τους δημοσιογράφους που διαμαρτύρονταν, απωθώντας τους έως τις αρχές της οδού Βουκουρεστίου, προκειμένου να εισέλθει στο κτήριο ο Πρωθυπουργός.
Όπως γράφει η ΕΡΤ OPEN, δεν δίστασαν να χτυπήσουν την Πόπη Χριστοδουλίδου παρά το γεγονός ότι είναι ΑΜΕΑ.
Οι συγκεντρωθέντες περιορίστηκαν στο να φωνάξουν συνθήματα τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο του κ. Σαμαρά.
Μπροστά στην ένταση που δημιουργήθηκε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Κιάος κατέβηκαν στην είσοδο και ζήτησαν να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και να πάψουν να κτυπούν τους συναδέλφους που συνέχισαν να διαδηλώνουν.
Έπειτα από αρκετή ώρα, τα ΜΑΤ έφυγαν μπροστά από την είσοδο του κτιρίου της Ακαδημίας παραμένοντας όμως στα περιμετρικά στενά.
Μεταξύ άλλων καλεσμένων κατέφτασαν η σημερινή εκπρόσωπος Τύπου και πολιτική προϊσταμένη της ΝΕΡΙΤ, Σοφία Βούλτεψη, εναντίον της οποίας ακούστηκε το σύνθημα "Όλοι μαζί να φτιάξει το μαλλί", ο πρώην υπουργός Τύπου της κυβέρνησης Σημίτη, Χρήστος Πρωτόπαπας, η πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος ειρωνεύτηκε τους παρευρισκόμενους διαδηλωτές, επειδή τον αποδοκίμασαν έντονα.
Φωτογραφία και βίντεο: Eurokinissi
Πηγή: www.news247.gr

2 σχόλια

  1. Αποκάλυψη "μαχαιριά" για μειώσεις σε ένα εκατομμύριο επικουρικές συντάξεις - "Βόμβα" και από ΔΝΤ: Υψηλός ο... κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!Κόβονται και τα επιδόματα ανεργίας,παραμένει η έκτακτη εισφορά σε μισθούς και συντάξεις, παραμένει ο ΕΝΦΙΑ με παλιές αντικειμενικές αξίες. Ακολουθεί νέα μείωση στις ιατροφαρμακευτικές δαπάνες, εκ νέου περικοπή κύριων συντάξεων και εφάπαξ, απότομη αύξηση των ορίων ηλίας, απαγόρευση συνταξιοδότησης, μείωση ή περικοπές στα οικογενειακά, τριτεκνικά και πολυτεκνικά επιδόματα !

    Να μου ζήσεις Τρόικα με τους υπαλλήλους ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι ). Πάρτε τους τα σώβρακα. Έλληνας δεν θα μείνει σ' αυτόν τον τόπο. Ξεσκίστε τους : και νέος ΠτΔ από τους νέους αχυρανθρώπους και- αν γίνουν εκλογές- θα σας ξαναψηφίσουν - τα ζώα- για να υλοποιήσετε το 3ο μνημόνιο. Να τους πάρετε και τα ακίνητα και ό,τι έχει απομείνει από τις συντάξεις. Αφού γουστάρουν και το λένε και τηλεφωνικά στις δημοσκοπήσεις, υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Τα θέλει ο ... οργανισμός τους ! Ζήτω οι κερδοσκόποι, οι διαπλεκόμενοι, οι τοκογλύφοι. Όλος ο πλούτος στο 1% των Ελλήνων και των Ευρωπαίων ! Έχουμε γεννηθεί σκλάβοι, ραγιάδες, καρπαζοεισπράκτορες των πολιτικών τζακιών και θα μείνουμε δούλοι τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους και μια ευχαριστη ειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση