GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος η ασυλία για τον Κασιδιάρη

ΑΣΥΛΙΑ για τον Κασιδιάρη ΤΕΛΟΣ. Τι συνέβη μετά την ομιλία του; Από το βήμα της Βουλής, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Α...



ΑΣΥΛΙΑ για τον Κασιδιάρη ΤΕΛΟΣ. Τι συνέβη μετά την ομιλία του; Από το βήμα της Βουλής, ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε παρέμβαση του πρωθυπουργού σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό για να διασφαλιστεί η προφυλάκιση τριών βουλευτών της ΧΑ.

Την άρση της ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιάδρη για την υπόθεση Μπαλτάκου αποφάσισαν 219 βουλευτές. 219 ψήφοι υπερ έναντι 18 κατά, ενώ ένας βουλευτής ψήφισε «παρών».

Η Βουλή αποφάσισε επίσης την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, Ευστάθιου Μπούκουρα και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, με 222 ψήφους υπέρ και 13 κατά, ενώ τρεις βουλευτές ψηφίσαν «παρών». Η εν λόγω άρση αφορά την υπόθεση των πυροβολισμών στην κηδεία του αξιωματικού της Χούντας Ντερτιλή.

Νωρίτερα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε παρέμβαση του πρωθυπουργού σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό για να διασφαλιστεί η προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς επίσης έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις ηλεκτρονικές διευθύνεις όπου – όπως είπε – υπάρχει σχετικό ηχητικό απόσπασμα.
Για το αίτημα άρσης της ασυλίας του, που πηγάζει από την παράνομη καταγραφή συνομιλίας που είχε με τον τότε γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο κ. Κασιδιάρης ισχυρίστηκε πως υπάρχει παλαιότερη απόφαση του Αρείου Πάγου που επιτρέπει τέτοιες καταγραφές από την πλευρά πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση