GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η έκκληση της μάνας που λύγισε τον διαρρήκτη της

Μετά το χαμό της κόρης της...



Μετά το χαμό της κόρης της...

η Λίντα ΜακΚανς έχασε σε διάρρηξη και τον φορητό υπολογιστή στον οποίο φύλαγε όλες τις φωτογραφίες της σύντομης ζωής του οκτάχρονου κοριτσιού.

Η γυναίκα το Σάββατο έκανε έκκληση μέσω Facebook να της επιστραφεί ο υπολογιστής, χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις για τον κλέφτη, προσφέροντας μάλιστα και αμοιβή.

Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα ανακοίνωσε ότι ο υπολογιστής της επιστράφηκε και ευχαρίστησε τους φίλους της που διέδωσαν την έκκληση της.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μοιράστηκαν τις δημοσιεύσεις μου, έστειλαν μηνύματα, δώρισαν χρήματα και έκαναν ό,τι άλλο μπόρεσαν. Βοηθήσατε όλοι ώστε να αποκτήσω λίγη πίστη πως υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι εκεί έξω. Τώρα έχω πάλι πίσω στην κατοχή μου το λάπτοπ. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη» έγραψε η άτυχη γυναίκα.

Η οκτάχρονη κόρη της ΜακΚανς, Κλόε, που πέθανε πριν λίγες ημέρες, υπέφερε από μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια. Η μητέρα δήλωσε στο BBC ότι οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της την Παρασκευή, όσο η οικογένεια είχε πάει να κάνει τατουάζ στη μνήμη του μικρού κοριτσιού.

1 σχόλιο

  1. To σάπιο πολιτικό- οικονομικό σύστημα προσπαθεί τώρα να στραφεί κατά του κ. Χαϊκάλη και να τον φυλακίσει.

    Ας τα βλέπει ο Σύριζα. Θέλουν να φιμώσουν κάθε άλλη φωνή ( πρώτα στράφηκαν κατά της Χ.Α, τώρα κατά των ΑΝΕΛ, μετά σειρά θα έχουν Σύριζα και ΚΚΕ και όποιος διαφωνεί ). Εκβιασμοί, τρομοκρατία ασκούν τα ελεγχόμενα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αλλά και τμήμα του πολιτικού κόσμου. Είναι ντροπή για το ήθος της ΝΔ οι μεθοδεύσεις των ανθρώπων της ΠΟΛΑΝ. Η ΝΔ θα πληρώσει ακριβά τα παράκεντρα εξουσίας...

    Κάτω τα χέρια από τον Χαϊκάλη. Κάτω η λάσπη κατά του Χαϊκάλη !

    Ναι, κύριοι, οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που χρέωσαν την Ελλάδα με 300 δισ. ευρώ χρέος ( !!! ), που έφαγαν δισ. ευρώ στα ομόλογα, στο Χρηματιστήριο, στα δημόσια έργα, που έφαγαν τα αποθεματικά των ταμείων και των δημόσιων φορέων, απειλούν με φυλάκιση τον Χαϊκάλη για 5000 ευρώ ( !!! ). Είναι οι ίδιοι που χαρίζουν δισ, ευρώ στα βρωμοκάναλα και στις βρωμοφυλλάδες της διαπλοκής και από την άλλη φυλακίζουν ή απειλούν με κατασχέσεις φτωχούς ανθρώπους για χρέη λίγων εκατοντάδων. χιλιάδων ευρώ. ¨Όπως καταλαβαίνετε, δεν θέλουν να παραδώσουν ομαλά την εξουσία. Η ΠΟΛΑΝ διέβρωσε τη ΝΔ και το βενιζελοπασοκ ξεχειλίζει από αλαζονεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση