GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές νέες αυξήσεις φόρων για τις επιχειρήσεις»

«Νέες περικοπές δαπανών δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε ο επιχειρηματικός κόσμος αντέχει νέες αυξήσεις φόρων. Η λύση πρέπ...


«Νέες περικοπές δαπανών δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε ο επιχειρηματικός κόσμος αντέχει νέες αυξήσεις φόρων. Η λύση πρέπει να είναι πολιτική» τόνισε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τα μέτρα που προτίθεται να προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.
Όπως είπε ο κ. Μίχαλος: «Αναμφίβολα η κυβέρνηση καλείται να λύσει έναν εξαιρετικά δύσκολο γρίφο, καθώς οι πιστωτές μας εμμένουν για την κάλυψη ενός ανύπαρκτου δημοσιονομικού κενού που το προσδιορίζουν στα 2,5 δισ. ευρώ. Οι εταίροι μας, επιτέλους, θα πρέπει να δουν ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει πετύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους και να σταματήσουν να απαιτούν εκβιαστικά υφεσιακά μέτρα ή μέτρα εξαθλίωσης της κοινωνίας.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές ούτε νέες αυξήσεις φόρων για τις επιχειρήσεις ούτε περικοπές κοινωνικών δαπανών. Μεταρρυθμίσεις χρειάζονται με αναπτυξιακή κατεύθυνση, προκειμένου να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Το ηχηρό ....μήνυμα δεν απευθύνεται στον …Σύριζα... Απευθύνεται σε όλους τους λαούς και σε καθέναν πολίτη προσωπικά, σε ολόκληρο τον Γερμανοκρατούμενο και Γερμανόπληκτο ΕυρωΝότο.

    Το σαφές και γελοίο λοιπόν αυτό …μήνυμα, μας μεταφέρει με θράσος κι αξιοθαύμαστη αλαζονεία, την εύγλωττη φασιστική διαταγή : ''πλήρης υποταγή κι αργή εξαφάνιση''. Το δε διαζευτικούλι ''ή'' καθόλου δεν παίζει, γιατί οι Γερμανοί δεν μας αφήνουν φυσικά, καμία εναλλακτική απολύτως. Οι διαταγές εξάλλου, είναι προορισμένες μόνο να εκτελούνται δουλικά, απ΄τους γονατισμένους.

    Ποτέ δεν …κρίνονται, δεν...επιλέγονται και δεν αμφισβητούνται απ΄αυτούς.

    Είναι σαν να φωνάζει ο έξαλλος, υστερικός Χασάπης καταδιώκοντας το υποψιασμένο πρόβατο που …ξέφυγε απ’ τη στάνη και ''καλπάζει'' στον κάμπο, ‘’μην τρέχεις, κάτσε να σε σφάξω γιατί αν σε πιάσω, τότε οπωσδήποτε θα σε σκοτώσω....’’. :-)

    Συνεπώς δεν το …σκεφτόμαστε ούτε στιγμή, δίλημμα ουσιαστικό δεν υπάρχει, καθόλου δεν το συζητάμε! Τρέχουμε ξέφρενα με όση δύναμη διαθέτουμε, μέχρι ο χονδρός ψυχασθενής μας διώκτης, να εξαντληθεί και να πέσει ξερός, με ανακοπή…..

    Ο βρεγμένος τη βροχή, δεν τη φοβάται και ο μελλοθάνατος δεν παραδίδεται ποτέ αμαχητί.....

    Τα γράφει Άλυτη Εξίσωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση