GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν μέχρι και το γιορτινό αστέρι!

Μπορεί τα φώτα της κατευθυνόμενης δημοσιότητας να πέφτουν στις προεδρικές εκλογές και στα πολιτικά αλισιβερίσια όμως δεν παύει να μ...


Μπορεί τα φώτα της κατευθυνόμενης δημοσιότητας να πέφτουν στις προεδρικές εκλογές
και στα πολιτικά αλισιβερίσια όμως δεν παύει να μας ταλανίζει, σκληρή, η καθημερινή πραγματικότητα.
Οι κλοπές στην Αργολίδα, όπως και σε όλη τη χώρα, έχουν γίνει, πλέον, καθεστώς και οι απλοί άνθρωποι κάνουν το σταυρό τους το βράδυ να βρουν το άλλο πρωί την περιουσία τους στη θέση της… Τα δυο ακραία περιστατικά που αναφέρουμε στη συνέχεια τα πληροφορηθήκαμε χθες από το Λάλουκα.
-Γυναίκα από το χωριό, που έχει χωράφι με ελιές στο Ανυφί, κίνησε με εργάτες να μαζέψει τον καρπό. Φθάνοντας, όμως, στο χωράφι, όχι καρπό δεν βρήκε αλλά ούτε και τα δέντρα… Δεκαπέντε ελαιόδεντρα, σε πλήρη ανάπτυξη, τα είχαν κυριολεκτικά ξεπατώσει και πάρει από τη… ρίζα!!!
-Πολύ πιο ελαφρύ ως προς την αξία αλλά βαρύτερο ως προς το συμβολισμό του, ενδεικτικό της ανεξέλεγκτης κοινωνικά κατάστασης, ήταν το επόμενο περιστατικό. Προχθές το βράδυ έκλεψαν το Χριστουγεννιάτικο αστέρι που στόλιζε τη δεξαμενή του Λάλουκα!
Τι να προσθέσω παραπέρα; Οι ειδήσεις αυτές τα λένε όλα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση