GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψεις Κυριάκου Γεροντόπουλου

Το Πολυκοινωνικό του Δήμου, αλλά και το Κέντρο Αυτιστικών Διαταραχών στο...




Το Πολυκοινωνικό του Δήμου, αλλά και το Κέντρο Αυτιστικών Διαταραχών στο...
Δωρικό, επισκέφτηκε ο Κυριάκος Γεροντόπουλος, για ανταλλαγή ευχών

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα κάλαντα, την παραμονή των Χριστουγέννων, από την μπάντα του Δήμου Αλεξ/πολης στο Πολυκοινωνικό Κέντρο, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Αντώνης Βαμβακερός.
Ο Υφυπεξ επισκεφτόμενος τον συγκεκριμένο χώρο, συνεχάρη τους υπαλλήλους για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους Δημότες που έχουν ανάγκη και αντάλλαξε ευχές μαζί τους. Μαζί με τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φαλέκα, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, συζητήθηκε η πρόοδος στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του Πολυκοινωνικού.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Ενηλίκων με Αυτιστικές Διαταραχές στο Δωρικό, στο οποίο τον υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Ευαγγελία Μαυρίδου. Αφού συζήτησε με τους εργαζόμενους, αλλά και στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, άκουσε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και αντάλλαξε ευχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση