GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαλπιγγίδης: «Χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια»

Στο +5 από τον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει σήμερα τη δυνατότητα να απομακρυνθεί στους 7 βαθμούς από τον έτερο διεκδικητή τ...


Στο +5 από τον Ολυμπιακό είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει σήμερα τη δυνατότητα να απομακρυνθεί στους 7 βαθμούς από τον έτερο διεκδικητή του τίτλου με νίκη επί της Skoda Ξάνθης.
Ωστόσο, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο εκείνος και οι συμπαίκτες του θα καταφέρουν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.
Χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πολλή δουλειά, είναι μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας, σύμφωνα με τον διεθνή άσο.
«Εννοείται πως θέλω πάρα πολύ τον τίτλο, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλο τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο μας πρωτάθλημα, όμως για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα τον αγώνα μας. Χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πολλή δουλειά μέχρι τέλους. Μόνο έτσι θα το καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φορ στη Real News και πρόσθεσε:
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πάντα απαιτήσεις και αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μας. Θα πρέπει να αφήσουμε έξω ό,τι θεωρούμε πως δεν κάνει καλό στην ομάδα μας και να παλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να τους κάνουμε να χαίρονται. Το χρωστάμε σ” όλους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως για να μη χάσουμε τον στόχο πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα στη συνέχεια θα είναι σαν να χάσαμε από τον Ολυμπιακό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση