GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός εκπαίδευσης, η καθηγήτρια που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε μαθήτρια σε σχολείο της Ηπείρου!

Με σημερινή απόφαση που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Παιδείας, Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, καταγγέλθηκε η σύμβαση και τέθη...



Με σημερινή απόφαση που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Παιδείας, Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου, καταγγέλθηκε η σύμβαση και τέθηκε εκτός εκπαίδευσης η αναπληρώτρια καθηγήτρια που σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος της οι γονείς μαθήτριας του σχολείου στο οποίο εργαζόταν στην Ήπειρο, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση στην κόρη τους!

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη τους στέλνοντάς της ερωτικά μηνύματα μέσω των social media (μέσων κοινωνικής δικτύωσης).

Το EpirusGate ήρθε σε επικοινωνία με τον παρ' Αρείω Πάγο (Ηπειρώτη στην καταγωγή), δικηγόρο της καθηγήτριας, ο οποίος δήλωσε ότι δε θα πρέπει με ευκολία να εξάγουμε συμπεράσματα, από τη στιγμή που δεν έχει ακόμα τελειώσει καν η προανάκριση και δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση η ίδια η καθηγήτρια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ευαίσθητος χώρος της εκπαίδευσης δεν προσφέρεται για βιαστικές εκτιμήσεις και σημείωσε επίσης, πως:"Τυχόν λανθασμένες αναφορές δημιουργούν κλίμα, φωτογραφίζουν και δυσχεραίνουν το έργο της δικαιοσύνης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση