GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού-Μελισσίων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 15 Δεκεμβρίου στις 5.30μμ στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων, Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγών...



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 15 Δεκεμβρίου στις 5.30μμ στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μελισσίων, Φιλικός Φιλανθρωπικός Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ  των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας των Μελισσίων και του Παναθηναϊκού.

Παρουσία μεγάλων ονομάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, επήλθε το σκορ 7-4 υπέρ του Παναθηναϊκού, αν και από όλους τους παρευρισκομένους θεωρήθηκε πως νικήτριες ήταν και οι δύο αμάδες καθώς ο σκοπός ήταν καθαρά φιλανθρωπικός .

Χάρη στους γενναιόδωρους φιλάθλους Συμπολίτες επετεύχθη ο στόχος , αφού συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και ρούχα, τα οποία και θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, δια μέσου της Εστίας.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης τόνισε μεταξύ άλλων : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των Μελισσσίων και του Παναθηναϊκού που προσέφεραν τον φιλανθρωπικό αγώνα, αλλά και τους Συμπολίτες μας που για άλλη μία φορά έδειξαν το «ανθρώπινο» πρόσωπό τους, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις μας για την ενίσχυση των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση