GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σενάριο για Ράμος και Άρσεναλ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Αγγλία πως η Άρσεναλ επιθυμεί να κάνει «μπαμ» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτησ...


Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Αγγλία πως η Άρσεναλ επιθυμεί να κάνει «μπαμ» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος.
Οι Λονδρέζοι κινούνται για την ενίσχυση των μετόπισθεν και στο Νησί υποστηρίζουν ότι στο «στόχαστρο» του Αρσέν Βενγέρ είναι ο Ισπανός στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αλσατό τεχνικό να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του διεθνούς άσου, όμως οι πιθανότητες να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ελάχιστες.
Πρώτο το συμβόλαιο του Ράμος λήγει το 2017 και θα πρέπει η «βασίλισσα της Ευρώπης» να δώσει τη συγκατάθεσή της, ενώ δύσκολα ο παίκτης θα άφηνε την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι που αυτή τη στιγμή δείχνει ανίκητη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση