GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιεργούσε κάνναβη στο εσωτερικό του σπιτιού του

Στα ίχνη ατόμου, το οποίο καλλιεργούσε και διακινούσε ποσότητες κάνναβης και στον ταυτόχρονο εντοπισμό πλήρους εξοπλισμού καλλι...



Στα ίχνη ατόμου, το οποίο καλλιεργούσε και διακινούσε ποσότητες κάνναβης και στον ταυτόχρονο εντοπισμό πλήρους εξοπλισμού καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου, οδήγησε έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή της Τούμπας, 43χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 43χρονο, έξω από την οικία του στην περιοχή της Τούμπας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μικρόδεμα κάνναβης, βάρους 2,1 γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του δράστη, όπου βρέθηκε εγκατεστημένος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κατοικίας, πλήρης εξοπλισμός καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου, αποτελούμενος από έναν λαμπτήρα με σκιάδα, μία ηλεκτρική λάμπα και ένα θερμόμετρο.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Έξι δενδρύλλια κάνναβης,
Ένα δέμα τριμμένης κάνναβης βάρους 110 γραμμαρίων,
Ένα μικρόδεμα κάνναβης, βάρους 4,1 γραμμαρίων,
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
Ένα μικρόδεμα καπνού, αναμειγμένο με κάνναβη, βάρους 4,2 γραμμαρίων και
Το χρηματικό ποσό των 7.100 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Επίσης, μαζί με τον 43χρονο εντοπίσθηκε και συνελήφθη 45χρονος φίλος του, διότι σε έρευνα της οικίας του στην περιοχή της Ηλιούπολης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες , θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση