GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Αφού έχει την ίδια την κυβέρνηση να δουλεύει για...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Αφού έχει την ίδια την κυβέρνηση να δουλεύει για την τελική του επκράτηση.
Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Στουρνάρας. Σαν Υπουργός των Οικονομικων διέλυσε την ραχοκοκκαλιά της παράταξης φορτώνοντας με άδικους φόρους την αστική τάξη, εξοντώνοντας έτσι την ιδιωτική οικονομία και την αγορά. Φροντίζοντας βέβαια πάντα να κρατήσει στο απυρόβλητο τον δημόσιο τομέα και το διογκωμένο κράτος γενικότερα. Υπήρξε ο αρχιτέκτονας του περίφημου ΕΝΦΙΑ τον οποίο ακόμα υποστηρίζει ...σαν δίκαιο και αντικειμενικό! Από την θέση του στην Τράπεζα της Ελλάδος, του μεγαλύτερου ουσιαστικά δημόσιου φορέα της χώρας, συνεχίζει να προκαλεί. Απαίτησε να εξαιρεθούν τα ακίνητα της ΤτΕ από τον ΕΝΦΙΑ διότι ...πληρώνει, λέει, μερίσματα στο Δημόσιο!! Οι πολίτες δεν πληρώνουν φόρους; Γιατί επιβαρύνονται λοιπόν με τον ΕΝΦΙΑ; Και οι ιδώτες μερισματούχοι της ΤτΕ, εξαιρούνται κι αυτοί από τον φόρο ακίνητης περιουσίας;
Και να φαντασθεί κανείς πως ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά δεν τον ήθελε για την θέση του Διοικητή... Τώρα όμως;

Ετεροι χορηγοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι όσοι φρόντισαν να θριαμβεύσει η αναρχία και να διακαιωθεί ο Νίκος Ρωμανός. Σαν φοβισμένα κοτόπουλα έτρεξαν όλοι να στοιχηθούν πίσω από τα αιτήματα του φυλακισμένου πιστολέρο ανήσυχοι, λες και ήσαν αυτοί υπεύθυνοι, για την εξέλιξη της υγείας του. Και δικαίωσαν τον εκβιασμό. Μαζί και τις αιτιάσεις και τον σχεδιασμό της αντιπολίτευσης. Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά. Ο Ρωμανός δικαιώθηκε και , σύμφωνα με δήλωσή του, "νίκησε η μαχητική αναρχία". Ο μόνος που έχασε ήταν η έννομη τάξη και το "μισητό" αστικό καθεστώς που αναγκάσθηκε να υποχωρήσει με την ψήφιση φωτογραφικής τροπολογίας. Ποιός από τώρα και στο εξής θα υπακούει στους νόμους; Μόνοι οι αδύναμοι και τρομαγμένοι αστοί, υποθέτω...

4 σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ( ΓΑΠ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΠτΔ, ΑΣ ΔΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !

    ΟΣΟ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΕΤΗΔΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν μοιρολογιστρα ακουγεται ο Ανδρεας που ξεχνα βεβαια να πει οτι εχει τις ιδιες αποψεις με τους αναρχικους που δεν θελουν κρατος (άρα και εσοδα απο φορους για να υπαρχει). Το παραμυθι του σπαταλου κρατους με πολλους δημ υπαλληλους (κατω απο το Μ.Ο της Ευρωπης) και με μισθους πολυ κατω απο τους Ευρωπαικους δεν περναει πλεον και αρα επρεπε να κοιταξει αλλου για το ποιος φταιει που το κρταοε δεν εχει εσοδα.Ας πει κατι για τους εφοπλιστες ,τους τραπεζιτες,τις οφσορ,τους αχρηστους συμβουλατορες, τις ΜΚΟ,τος αθλητικους παραγοντες ,Τις δωρεες στις εκκλησιες , τις εικονικες συμβασεις που ελεω καταρηγσης των ελαχιστων αμοιβων σε μηχανικους ,δικηγορους κλπ η φοροκλοπη παει συνεφο.Ο ΕΝΦΙΑ ειναι καποια σωστη σκεψη με πολλα λαθη στο τροπο που ξεκινησε και στο υψος των συνελεστων του,και πρεπει να ενσωματωθει με τους υπολοιπους σχετικους φορους σε ενιαιο φορο υπερ των δημων.
    Λοιπον μη ντρεπεται πλεον να πει οτι η αναρχη προσπαθεια εφαρμογης νεοφιλελευθερισμου θα φερει τον Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις οι ΔΥ μη κρυβεσται πισω απο τους εφοπλιστες και τους εργολαβους για να ξεφυγεται.Το εγκλημα της αργομισθιας και της ουσιαστικα υπεξαιρεσης φορων μεσω μιας νομοτυπης μισθοδοσιας και συνταξης ειναι το ΜΕΓΙΣΤΟ ηθικο κακουργημα που σας βαραινει αυτη την στιγμη.Ειναι πολυ ευκολα να στοιχειοθετηθει νομικα ποινικα και αστικα η διωξη κραυγαλεα αργομισθων που σιτιζονται σαν γυναικουλες και σαν αναπηροι απο τους ιδιωτες φορολογουμενους τους ΜΟΝΟΥΣ που πληρωνουν πραγματικους φορους .Οι ΔΥ πληρωνουν πλασματικους φορους απο δυσθεωρατους οραγματικους μισθους.Η πεμπτουσια του ηθικου τους εγκληματος προς το παρον ειναι οτι υπεραμοιβονται για υπηρεσιες που ουδεποτε παρεχουν η παρεχουν σποραδικα και χωρις κανενα ελεγχο απο αυτους που τα υφαρπαζουν.Επειδη αυτα που γραφω σας καινε πετατε και μερικους δεκαρικους λογους περι μεγαλοεργολαβων και εφοπλιστων κλπ που ναι μεν ευθυνονται αλλα ποσοστιαια πολυ πολυ λιγοτερο απο τις ετησιες αργομισθιες 1 εκ ΔΥ και 1 εκ συν/χων ΔΥ.

      Διαγραφή
  3. Δεν χρειαζονται να κρυφτουν γιατι δεν μπορουν να κρυψουν τα εισοδηματα τους εκ των οποιων πανω απο 70% ξαναπηγαινει στο κρατος με τους αμεσους η εμμεσους φορους. Αλλοι κρυβονται επιμελως πισω απο τις λιστες Λαγκαρντ , Λουξεμβουργου , οφ σορ κλπ. ΟΛοι κατηγορουν τους δημοσιους υπαλληλους , αλλα ολοι αναζητουν το γιατρο που η ειδικοτητα του λειπει απο το νοσοκομειο η αν υπαρχει περιμενουν στην ουρα για τη σειρα τους. Ολοι θελουν σχολειο στα ποδια τους,και ταχεια εξυπερετηση με τα μισα δικαιολογητικα στις δημοσιες υπηρεσιες σε ενα κυκεωνα γραφειοκρατιαςκαι νομων που ανατρεπονται μονο με πληρωμενες φωτογραφικες διορθωσεις νομοσχεδιων για εξυπηρετηση υμετερων στο ονομα της αναπτυξη Οσο για τον αριθμο των ΔΥ εχεις μεινει στις παλιες σκοπιμες αναφορες του ενος εκατομυριου αφου ΟΛΟΙ οι πληρωμενοι απο το δημοσιο (ακομα και οι παπαδες σε αυτο) δεν ξεπερνουν τις 650000 που ειναι σε ποσοστο κατω του ΜΟ της Ευρωπης. Ας πληρωνουν κανονικα οι ελευθεροι τους φορους τους ( πχ πιος γιατρος δινει αποδειξη σε επισκεψη 100 ευρω και ποιος μηχανικος σε νομιμη αμοιβη των 15000 ευρω με εκπτωση δεν παιρνει 10000 ευρω με ορο συμφωνητικο των 500 ευρω και να βαζει στη τσεπη φορους και πληρωμενους ΦΠΑ, με μοναδικο ζηλο να μειωσει τις απολαβες των εργαζομενων σε αυτους στα 350 ευρω?
    Ολοι αυτοι φοβουνται τον Τσιπρα γιατι θα χαλασει κεκτημενα δικαιωματα φοροκλοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση