GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθηνά Ωνάση: Στο απόλυτο πένθος βυθίστηκε η διάσημη κληρονόμος...

H Αθηνά Ωνάση βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση... Η διάσημη κληρονόμος πριν από λίγες μέρες θανάτωσε το αγαπημένο...



H Αθηνά Ωνάση βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση...
Η διάσημη κληρονόμος πριν από λίγες μέρες θανάτωσε το αγαπημένο της άλογο καθώς αυτό υπέστη σοβαρό τραυματισμό και έπρεπε να του γίνει ευθανασία.
Η Αθηνά Ωνάση είχε μεγάλη αδυναμία στο άλογό της και μετά την ευθανασία το αποτέφρωσε. Από εκείνη τη μέρα, τριγυρνάει κλαίγοντας συνεχώς και κουβαλώντας παντού τις στάχτες του αλόγου της.
Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της: «Η Αθηνά κλαίει συνεχώς ενώ περπατάει πότε μόνη της πότε μαζί με τον Αλβάρο στους στάβλους όπου βρισκόταν ο Z-Zang».


1 σχόλιο

  1. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το «Success Story», που έγινε ΜΙΖΑ-Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ-Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση