GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός των ΜΑΤ για διαδηλωτή: «Τον χτύπησα γιατί έβρισε την μάνα μου που είναι άρρωστη»

​«Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μητέρα» φέρεται να υποστήριξε ο αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα...



​«Τον χτύπησα γιατί μου έβρισε τη μητέρα» φέρεται να υποστήριξε ο αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, καταγράφηκε σε βίντεο να επιτίθεται με κλωτσιές και γροθιές σε άοπλο διαδηλωτή που φορούσε χειροπέδες, το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός παραδέχθηκε ότι όντως χτύπησε τον διαδηλωτή αλλά όπως είπε, οδηγήθηκε σε αυτήν την βίαιη πράξη επειδή τον άκουσε να βρίζει την μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο αστυνομικός των ΜΑΤ προσήλθε αυτοβούλως στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής μετά την ένορκη διοικητική εξέταση που διαταχθεί για το περιστατικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση