GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την κ. Δούρου...

Aπό τον Ευριπίδη Μπίλλη. Το κατωτέρω για την κ. Δούρου. Που αφού, ως η ίδια γράφει, σπούδασε ( http://www.renadourou.gr/?page_id=2 ) στη...

Aπό τον Ευριπίδη Μπίλλη.

Το κατωτέρω για την κ. Δούρου.
Που αφού, ως η ίδια γράφει, σπούδασε (http://www.renadourou.gr/?page_id=2 ) στην Ελλάδα στοΠαιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών (εδώ είναι σαφής), συνέχισε τις σπουδές της στη Γαλλία, την Τουρκία και την Αγγλία.
Χωρίς να μας λέει τι σπούδασε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
Δεν γνωρίζω αν αληθεύει η πληροφορία που έχω για το τι «σπούδασε» στο Λονδίνο.
Εν πάση περιπτώσει το θέμα μας δεν είναι αυτό και ας ψάξουν άλλοι να βρουν τι «σπούδασε» η κ. Δούρου στο Λονδίνο.
Διαδόσεις χωρίς αποδείξεις δεν τις ασπάζομαι. Βέβαια οι Άγγλοι θα γνωρίζουν καλά.
Το θέμα μας κυρία Δούρου είναι ότι παραβαίνετε το νόμο για τις πινακίδες των Ελληνικών καταστημάτων και όπως πάμε μια και «σπουδάσατε» και στην τουρκία (τα εισαγωγικά γιατί δεν μας λέτε ούτε εκεί τι σπουδάσατε , http://www.renadourou.gr/?page_id=2)δεν ) θα γεμίσουμε και λόγω Σαμαρο-Βενιζέλων (αν προλάβουν) και τουρκικές πινακίδες προς μεγάλη σας μάλλον χαρά.

Το κακό άρχισε, όπως και πολλά άλλα κακά, την εποχή που ο «εθνάρχης», που «έσωσε» δις την Κύπρο, τα ΤΑΞΙ τα έκανε ΤΑΧΙ, γιατί έξυπνος όπως ήταν συμπέρανε ότι οι ξένοι δεν θα καταλάβαιναν ότι το ΤΑΞΙ μας ήταν το ΤΑΧΙ τους. Έστω και αν οι ξένοι χαιρόντουσαν να βλέπουν στην Ελλάδα το Ελληνικό Ξ αντί του Χ.
Δείτε συνημμένα το απερίγραπτο χάλι του Ελληνισμού, που διαθέτει την σπουδαιότερη γλώσσα του κόσμου, με τις πινακίδες των καταστημάτων.
Με την ευκαιρία κυρία Δούρου σας πληροφορώ ότι εις Παρισίους, όπου δεν σπουδάσατε, όλες οι πινακίδες είναι εις Γαλλική μόνον γλώσσα (πλην φιρμών). Πληροφορείστε μας εσείς τι γλώσσα χρησιμοποιείται στα καταστήματα του Λονδίνου.
Το συνημμένο μπορεί να το συμπληρώσουν οι υπηρεσίες σας με πολλά άλλα για τα οποία πρέπει να ντρεπόμαστε. Πχ με την Αρτοποιεία ζαχαροπλαστική που έγινε «Bakery», και άπειρα άλλα. Αφήστε τα break που ασκούμε από «σικ» δημοσιoγράφους, τα sold out κτλ
Δείτε κατωτέρω πώς τιμούν την Ελληνική γλώσσα πραγματικά σπουδασμένοι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.
Αν και δεν αξίζει τον κόπο δείτε στο δεύτερο συνημμένο σε τι γλώσσα έγραφε ο ΄Άγγλος Νεύτων που ελπίζω να τον γνωρίζετε κυρία Δούρου μια και «ζήσατε» και στο Λονδίνο.
Τέλος παρακαλείται κάποιος νομικός να κάνει τα δέοντα εναντίον της κυρίας Δούρου για παράβαση καθήκοντος. Ίσως με μόνο δικαιολογητικό τον φόβο της μην την πουν ρατσίστρια επειδή υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα.
Υ. Γ. Ελπιζω κυρία Δούρου να μην με κατηγορήσετε για ρατσισμό, εθνικισμό κτλ
  Δείτε τι γράφει η είσοδος στο Yale, πανεπιστήμιο με ιστορία 310 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση