GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Προβόπουλος (μετά τη συνάντησή του με τον Τσίπρα) πάει (ως νέος Παπαδήμος) για πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ . Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Προβόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης, στη Βουλή δεν ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Προβόπουλο, το απόγευμα της Τρίτης, στη Βουλή δεν είχε μόνο οικονομικό περιεχόμενο. Όπως πληροφορείται το Press-gr, είχε και πολιτικό.

Το παρασκήνιο οργιάζει από τις προσπάθειες να δημιουργηθεί μεταβατική κυβέρνηση για να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην γίνουν τώρα εκλογές. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη στάση που θα κρατήσουν οι Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας, αν θα το δεχτούν.

Ήδη οι πιέσεις είναι τεράστιες ενώ ταυτόχρονα οι δύο αρχηγοί παίζουν κι ένα παιχνίδι τακτικής για το ποιος θα χρεώσει στον άλλο τις εξελίξεις.

Αρκετοί πιστεύουν ότι την τελευταία στιγμή μπορεί να προκύψει αυτό το μεταβατικό σενάριο και οι εκλογές να συμφωνηθούν για τον Μάιο. Και ποιος μπορεί να αναλάβει πρωθυπουργός μιας τέτοιας κυβέρνησης ειδικού σκοπού, όπως ήταν για μερικούς μήνες ο Λουκάς Παπαδήμος το 2012; Ο κ. Προβόπουλος...

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας, με την πρόσκληση που του απηύθυνε, τον νομιμοποίησε κι έκανε το πρώτο βήμα αποδοχής του σε έναν τέτοιο ρόλο. Αν θα γίνουν και τα επόμενα βήματα, θα φανεί τις επόμενες ημέρες...

9 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Δημ.Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κάνει πρόβλεψη,την παραθέτω πιο κάτω :
    Μιλώντας το Σάββατο 13 Δεκ. 2014 στα Χανιά είπε :

    «Ο νέος ΠτΔ είτε θα εκλεγεί στις 29 Δεκέμβρη με 180, που με τίποτα δεν το βλέπουμε να συμβαίνει
    έτσι όπως είναι οι συσχετισμοί σήμερα, οπότε θα πάμε σε εκλογές, πιθανόν την 1η του Φλεβάρη, και
    θα εκλεγεί δηλαδή μετά τις εκλογές ...».
    βλέπε : http://rizospastis.gr/page.do?id=15522&publDate=16%2F12%2F2014&direction=1&pageNo=3

    ---------Μπορεί όμως να πέσει έξω ο Κουτσούμπας,(πιθανόηητα να
    πέσει έξω περίπου 25%,διότι παίζει και το :

    «δωσ' μου ημερομηνία εκλογών σχετικά κοντινή (π.χ. 10 Μάη 2015) να σου δώσω Π.τ.Δ.(όχι κατ' ανάγκη με Προβόπουλο,όχι κατ' ανάγκη με αντικατάσταση του Σαμαρά στην πρωθυπουργία)»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάιο 2015 εκλογές ;;;
    Μήπως 10 Μαΐου ;;;
    Παίζει και η 7 Ιουνίου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες φυλλάδες !

    Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά έδιωξε από το ΠΑΣΟΚ τον κ. Παπανδρέου, ενώ ταυτόχρονα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του Σαμαρά.

    Ο στόχος είναι η ανατροπή του Σαμαρά και η δημιουργία νέας κυβέρνησης με δοτό πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου, για να δοθεί παράταση ζωής στο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα, με κύριο στόχο συντάξεις και ακίνητα του Ελληνικού λαού. Αυτό προβλέπει και αμερικάνικη εφημερίδα που βλέπει διάδοχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προβλέπεται σφαγή Σαμαρικών- μητσοτακικών για μετά τη μεγάλη ήττα, ενώ καραδοκούν και οι καραμανλικοί !

    Ταυτόχρονα οι διαπλεκόμενοι εκδότες, ίσως, αδειάσουν το Ποτάμι και παίζουν χοντρό παιχνίδι με την εκλογή του ΠτΔ, θέλοντας να συνεχίζουν να κυβερνάνε υπογείως. Έτσι πιέζουν ασφυκτικά τους βουλευτές να ψηφίσουν για ΠτΔ, οργανώνοντας νέα Αποστασία, τύπου 1965 και 1993.

    Ο λαός μπορεί να αντιδράσει. Μια πρώτη αντίδραση είναι να πάψει να αγοράζει τις διαπλεκόμενες εφημερίδες κάθε μέρα και το Σαββατοκύριακο. Αγοράζουμε μόνο Kontra News, Το Παρόν, το Χωνί και την Εφημερίδα των Συντακτών. Ούτε ένα ευρώ στους διαπλεκόμενους εκδότες, ακόμα και αν έχουν προσφορές και δώρα μαζί με τις άθλιες εφημερίδες τους. Από σήμερα κιόλας,μποϋκοτάζ στις διαπλεκόμενες εφημερίδες ! Μπορούμε να το κάνουμε ή θα είμαστε για πάντα σκλάβοι τους ;

    Φυσικά ψήφος στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ είναι χαμένη ψήφος. Μόνο η ψήφος στους ΑΝΕΛ μπορεί να δώσει ισχυρή συγκυβέρνηση που θα ισορροπεί σε όλο το φάσμα τυυ πολιτικού χώρου. Αν οι " διαπλεκόμενοι νταβατζήδες" κάνουν πόλεμο στους ΑΝΕΛ, τότε ο Σύριζα θα βγει σίγουρα αυτοδύναμος με 33,5% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τόσο γελοία, φαιδρή και αισχρή, η πεθαμένη και φευγάτη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που μοιράζει από 3 εκατομμύρια ευρώ σε βουλευτές άλλων κομμάτων, προκειμένου να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και γλιτώσουν την βέβαιη συντριβή της άθλιας κυβέρνησής τους!

    Τρία εκατομμύρια πρότειναν στον Παύλο Χαϊκάλη, άλλα 3 στην Σταυρούλα Ξουλίδου και πάει λέγοντας…

    Δηλαδή για τους 20 βουλευτές που τους υπολείπονται ως τους 180, έχουν ετοιμάσει ένα ποσό 60 εκατομμυρίων ευρώ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

    Πόσες επανασυνδέσεις ρεύματος, οικογενειών που ζουν χωρίς ρεύμα, θα μπορούσαν να είχαν κάνει μ' αυτά τα χρήματα;;

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Απίστευτα αχρείοι καραγκιόζηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή








  6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φυγαδεύουν τα 11 δισεκατομμύρια του ΤΧΣ για να μην τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Εδώ και λίγο καιρό το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ πλανάται πάνω από την Ευρωζώνη και τρομοκρατεί την Γερμανία. Οι δανειστές μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλο ξεκίνησαν ήδη να ναρκοθετούν το πεδίο για την περίπτωση που δεν θα αποτραπούν οι εκλογές , οι οποίες -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα δώσουν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο που μπαίνει σε εφαρμογή δεν είναι άλλο από το περιβόητο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης».

    Της Βασιλικής Σιούτη


    Πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούν για επιχείρηση «φυγάδευσης» των 11 δισεκατομμυρίων ευρώ του ΤΧΣ (το περίφημο μαξιλάρι, που είναι ομόλογα σε ηλεκτρονική μορφή, άμεσα ρευστοποιήσιμα και που κατέχει το ΤΧΣ ). Αυτή θα είναι η τελευταία πράξη της κυβέρνησης με προφανή σκοπό να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Αλέξη Τσίπρα , προκειμένου αυτός να μην μπορέσει να υλοποιήσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών που είχε εξαγγείλει στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για το οποίο είχε υπολογίσει ως πηγή χρηματοδότησης και μέρος των χρημάτων αυτών.

    Η κυβέρνηση έχει οδηγηθεί εδώ και καιρό σε αδιέξοδο και σε κάθε περίπτωση δεν διαφαινόταν ότι μπορούσε να αντέξει για πολύ ακόμα. Για αυτό και άρχισε να βάζει σε εφαρμογή την στρατηγική της επόμενης περιόδου, που αφορά κυρίως το πώς θα παγιδεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν καν αυτός αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  7. ΒΡΩΜΑ, ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ, ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

    Γεννά ερωτήματα η «νευρική» αντίδραση του κ. Σαμαρά, που με μια πρωτοφανή ενέργεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει τον θεσμικό του ρόλο και να συμπεριφερθεί ως ιδιώτης, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος βουλευτή.

    Θα περίμενε κανείς περισσότερη ψυχραιμία από τον κ. Σαμαρά, ζητώντας πρωτίστως την άμεση διαλεύκανση από τη δικαιοσύνη, των καταγγελιών του κ. Χαϊκάλη. Θα περίμενε επίσης, την απόλυτη καταγγελία του φερόμενου ως μεσάζοντα και όχι την απόλυτη ταύτιση με την υπερασπιστική του γραμμή.

    Είτε ο κ. Σαμαράς έχει κακούς συμβούλους, είτε ο χειρότερος εξ αυτών είναι ο πανικός.

    Το Success Story, που έγινε ΜΙΖΑ- Story και ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ- Story!!!

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των καταστροφέων της χώρας, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή




  8. Τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι αναμένει ο Παύλος Χαϊκάλης, σημειώνοντας ότι όταν δει το περιεχόμενο της, θα καταθέσει "μήνυση για ψευδή καταμήνυση"!

    Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και η δικηγόρος του Έλενα Τζούλη, σε συμφωνία με τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, δεν κατατέθηκε από τις 6 Δεκεμβρίου το όνομα του Γιώργου Αποστολόπουλου στις δικαστικές αρχές.
    Υποστήριξαν ότι η συμφωνία έγινε, προκειμένου να μη διαρρεύσει το όνομα και εξαπέλυσαν αιχμές για κωλυσιεργία, καθώς υποστήριξαν ότι κατατέθηκε το όνομα επισήμως στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι την αποκάλυψη της υπόθεσης από το Λάκη Λαζόπουλο, δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα.

    Η Έλενα Τζούλη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση "για την ηθική βλάβη που υπέστη ο κ. Χαϊκάλης" και "ζητήσαμε την άρση απορρήτου των επικοινωνιών του κ. Αποστολοπούλου για να διαπιστωθεί από ποιον ειδοποιήθηκε και δεν πήγε στο τελευταίο ραντεβού, καθώς και για να εντοπιστεί το πρόσωπο που θα του έδινε τα χρήματα."

    Μάλιστα η δικηγόρος είπε θα ήταν πραξικόπημα να κλείσει η υπόθεση χωρίς άρση του απορρήτου.

    Η κα Τζούλη αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου λέγοντας οτι ουσιαστικά αποτελεί "παραδοχή του ίδιου οτι διέπραξε το αδίκημα" και χαρακτήρισε γελοία τη δικαιολογία οτι ήθελε να αποδείξει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι αργυρώνητος. Επισήμανε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ γνώρισε το συγκεκριμένο πρόσωπο όταν ήταν στη Νέα Δημοκρατία "από τον κ. Σαμάρα ως φίλο και σύμβουλο του συνεργάτη του Δημήτρη Σταμάτη για να βοηθήσει στην υπόθεση των CDS"

    Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε οτι "όταν έγινε η ιστορία με τους κουμπαράδες ο Πάνος Σκουρλέτης κλήθηκε εντός 24 ωρών" λέγοντας ότι στη δική μου περίπτωση υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    Λοιπόν, έχουμε και λέμε…

    Υπάρχουν δύο εκδοχές:

    Η εκδοχή Αποστολόπουλου είναι πως ήθελε να φανερώσει στον Καμμένο τι κουμάσι είναι ο Χαϊκάλης (Γιατί; Είχε τίποτα προσωπικό μαζί του; Και άντε και το έκανε, τι θα κέρδιζε;), αλλά δεν ενημέρωσε τον Καμμένο (!!), ούτε και μαγνητοφώνησε την συζήτηση και επινόησε όλα τα υπόλοιπα για τράπεζες, Σαμαράδες και τα λοιπά. Και αντί να καλέσει στο τέλος τον Καμμένο ή τις αρχές, για να πιάσουν τον Χαϊκάλη, ξαφνικά δεν πάει στο τελευταίο ραντεβού!!!

    Η άλλη εκδοχή, είναι πως ο Αποστολόπουλος είναι ένα από τα μακριά χέρια του συστήματος (αυτό δικαιολογείται από το γεγονός πως ήταν σύμβουλος Παπανδρέου, Σαμαρά, Καμμένου, τραπεζών, Ντόιτσε μπανκ κλπ.) και πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανακατεύεται σε σκοτεινές υποθέσεις με μίζες και δωροδοκίες. Έχει επαφές με τράπεζες, Ελβετίες, και λέει πως τον έβαλε ο Σαμαράς, του οποίου κλείνει και ραντεβού, λες και είναι γραμματέας του!!!
    Και στο τελευταίο ραντεβού με τον Χαϊκάλη δεν πάει, γιατί τον ειδοποιούν άτομα μέσα από την Αστυνομία ή την Εισαγγελία!

    Όταν ξεσπάει το θέμα, όλα τα κανάλια αρνούνται την πιθανότητα αλήθειας του θέματος και βάλλουν κατά του Χαϊκάλη και κατά της αυθεντικότητας και της ύπαρξης του βίντεο. Και τον Αποστολόπουλο τον αναλαμβάνει ο δικηγόρος που ανέλαβε τον Κασιδιάρη, ενώ ο ίδιος ο Σαμαράς, πάνω στον πανικό του και παρακινούμενος από τα «κορυφαία μυαλά»- συνεργάτες του, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!! (Πρωτοφανές στα χρονικά για Πρωθυπουργό, να φέρεται ως ιδιώτης!!!). Μόνο που… ΑΝΤΙ να καταθέσει μήνυση κατά του Αποστολόπουλου που τον εμπλέκει, αφού ΑΥΤΟΣ αναφέρει το όνομά του, ως εντολέα της «μίζας προς αποστασία», καταθέτει μήνυση ΚΑΤΑ του Χαϊκάλη (!!!). Δηλαδή, όχι κατά αυτού που το είπε, αλλά κατά αυτού που το άκουσε (!;!;!;!)

    Στην δεύτερη εκδοχή, φαίνεται όλη η σαπίλα του συστήματος! Πολιτικό, τραπεζικό, δικαστικό, ευρωπαϊκό, δημοσιογραφικό και παρακρατικό.

    Ο καθένας τα συμπεράσματά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση