GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ στο Μεξικό! Σκότωσε τον άνδρα της και σκόρπισε τα μέλη του στην πόλη

Μια 40χρονη ψυχολόγος από το Μεξικό, ομολόγησε ότι σκότωσε τον σύζυγό της και αφού τεμάχισε το πτώμα του, σκόρπισε τα κομμένα μ...



Μια 40χρονη ψυχολόγος από το Μεξικό, ομολόγησε ότι σκότωσε τον σύζυγό της και αφού τεμάχισε το πτώμα του, σκόρπισε τα κομμένα μέλη του
σε ολόκληρη την πόλη.

Η Μαρία Αλεχάνδρα Λαφουέντε Κάζο, υποστήριξε ότι ο σύζυγός της, Αλάν Καρέρα Κουελάρ, την κακοποιούσε και την χτυπούσε σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με την ίδια, προκειμένου να τον ακινητοποιήσει, καθώς επρόκειτο για έναν σωματώδη άνδρα, του έδωσε υπνωτική ουσία και στη συνέχεια τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο.

Προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του εγκλήματος, η 40χρονη έστελνε από το κινητό του άνδρα της μηνύματα σε φίλους και συγγενείς, λέγοντας ότι λείπει σε ταξίδι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του εγκλήματος, άρχισε όταν μια παρέα παιδιών, ανακάλυψε το κομμένο κεφάλι του θύματος, μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Αξιωματικός της μεξικανικής αστυνομίας που συμμετείχε στην έρευνα που ακολούθησε, δήλωσε: «Κάναμε εξέταση dna και εξακριβώσαμε την ταυτότητα του άνδρα. Βρήκαμε την σύζυγό του η οποία στην αρχή έδειξε να είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη. Καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά από την αντίδρασή της. Πήγαμε σπίτι της και βρήκαμε κηλίδες αίματος στο χαλί και το μπάνιο. Μετά από πιέσεις ομολόγησε την πράξη της. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρήκαμε αλλού τα χέρια, αλλού τα πόδια και αλλού μέλη από το υπόλοιπο σώμα του άνδρα. Τα είχε σκορπίσει σε όλη την πόλη».

Η Κάζο αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση