GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Μητέρα κανίβαλος προσπάθησε να φάει το ίδιο της το παιδί [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δύσκολα χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που μια γυναίκα από την...



Δύσκολα χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που μια γυναίκα από την...
Κίνα έκανε στο ίδιο της το παιδί, λίγες μόνο ημέρες αφότου το έφερε στη ζωή!

Κι όμως, η 24χρονη Λι Ζένγκχουα σόκαρε γιατρούς και νοσοκόμες στο νοσοκομείο της πόλης Σεντζέν στην Κίνα, όταν προσπάθησε να φάει το νεογέννητο μωράκι της!
Οι γιατροί «συνέλαβαν» την γυναίκα να δαγκώνει με μανία τα χέρια του παιδιού, προσπαθώντας να το φάει και αμέσως έσπευσαν να το σώσουν από τα σαγόνια της μητέρας του. Αν και αρχικά εκείνη δεν ήταν διατεθειμένη να το αφήσει και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνει στα χέρια της, τελικά το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να πάρει το παιδάκι.
Η σοκαριστική αυτή υπόθεση κανιβαλισμού αποτυπώθηκε μάλιστα σε μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται καθαρά τα πληγωμένα και δαγκωμένα άκρα του μωρού.
Πάντως, το μωράκι μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ οι αρχές της πόλης προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για το παιδί, εξετάζοντας παράλληλα τα κίνητρα που οδήγησαν την μητέρα του -η οποία ζούσε για μεγάλο διάστημα στους δρόμους- στην τρομακτική αυτή επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση