GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο σας σε χρόνο μηδέν

Θέλετε να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο σας. Τι γίνεται όμως με τον πάγο στην κατάψυξη; Εμείς σας έχουμε τη λύση. Είχατε βάλει στο πρόγραμ...


Πως να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο σας σε χρόνο μηδέν

Θέλετε να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο σας. Τι γίνεται όμως με τον πάγο στην κατάψυξη; Εμείς σας έχουμε τη λύση.
Είχατε βάλει στο πρόγραμμα να κάνετε απόψυξη στο ψυγείο για να το καθαρίσετε αλλά συνεχώς το αναβάλετε γιατί σκέφτεστε όλο αυτόν τον πάγο στην κατάψυξη. Το πρόβλημα του πάγου είναι ένα θέμα που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και στο ψυγείο του χωριού, αν το έχετε αφήσει στο ρεύμα, αλλά στο ψυγείο του σπιτιού σας απασχολεί που θα πρέπει να λιώσει ο πάγος πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο και συνεπώς θα χρειαστεί να μείνει το ψυγείο χωρίς ρεύμα για αρκετή ώρα. Διαβάστε παρακάτω έναν εύκολο τρόπο για να ξεπαγώσετε τον καταψύκτη σας χωρίς να χάσετε πολύτιμο χρόνο.
Αρχικά βγάζετε την πρίζα από το ρεύμα, στη συνέχεια αλείφετε ή ψεκάζετε τον καταψύκτη σας εσωτερικά με φυτικό λάδι. Αφήνετε λίγη ώρα και θα δείτε τον πάγο να φεύγει μόνος του!

3 σχόλια

  1. Έχω αξιοπρέπεια, κοιτάω στα μάτια τα παιδιά μου, έχω μια ΤΙΜΗ που δεν εξαγοράζεται και δεν πωλείται και δεν ανταλλάσσεται με θέσεις- καρέκλες και μισθούς και δεν εκβιάζεται,δεν τρομοκρατείται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.Δεν ξεπουλάω τη συνείδησή μου, τις αρχές και τις αξίες μου. Δεν ψηφίζω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν ξεχνώ ότι 2 συμπατριώτες μου πέθαναν αβοήθητοι στη Σάμο, δεν ξεχνώ ότι το κράτος που οικοδόμησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπόρεσε έγκαιρα να στείλει βοήθεια σε 475 ανθρώπους βόρεια της Κέρκυρας, έχοντας καθηλωμένα τα περισσότερα SUPER PUMA με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποί μου να είναι νεκροί ή αγνοούμενοι. Δεν ξεχνώ ότι για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είμαι ένας απλός χειροκροτητής, ένα απλό ανταλλακτικό που το χρησιμοποιούν για να τους ψηφίζει μια μέρα και το πετούν μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 11:27 σωστά τα λές για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλά μου μυρίζεις δημόσιος υπάλληλος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως υπαινίσσεσαι ότι θα ψηφίσεις Τσίπρα, για να παραμείνουν στις πλάτες μας 1.000.000 καλοπληρωμένοι τόσα χρόνια δημόσιοι υπάλληλοι από τους οποίους χρειάζονται το πολύ 400.000??
    Το ξεκαθαρίζω αυτό γιατί όλοι αυτοί οι πατριώτες αντιμνημονιακοί δεν είναι τίποτα άλλο από θιγμένους δημοσίους υπαλλήλους που τρέμουν μήπως και δεν αποκατασταθούν τα προνόμοιά τους. Αν δεν είσαι ανάμεσα σε αυτούς τότε συμφωνούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν δύο κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων. Οι υψηλομισθοι, που αποτελούν- κυρίως- τον κομματικό στρατό και οι υπόλοιποι που έχουν απομείνει. Σίγουρα δεν είναι 1.000.000 αλλά γύρω στις 600.000 οι δημόσιοι υπάλληλοι. Για την κακοδαιμονία του Ελληνικού κράτους φταίνε οι κομματικοί δημόσιοι υπάλληλοι και όσοι από τους ελεύθερους επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν. Το ψάρι, πάντως, βρωμά από το κεφάλι.

    Προσωπικά είμαι μισθωτός εξαθλιωμένος στα 900 ευρώ, μετά από 20 χρόνια εργασίας και ψηφίζω ΑΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση