GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ανάμεσα στους θρύλους της Ρεάλ ο Κριστιάνο»

Ανάμεσα στους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο 41χρονος Βραζιλιάνος δήλωσε...


Ανάμεσα στους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Κάρλος. Ο 41χρονος Βραζιλιάνος δήλωσε ότι ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης τους 2014 ενώ επισήμανε ότι είναι ηγέτης μέσα στο γήπεδο.
«Είμαι ένας μεγάλος φαν του Μέσι όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πιο εντυπωσιακός τη σεζόν που πέρασε. Ζει πάντα τη στιγμή. Ό,τι κάνει το κάνει σωστά. Είναι ηγέτης. Δεν το λέω επειδή είναι παίκτης της Ρεάλ. Ο Μέσι είναι φανταστικός και ό,τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι εκπληκτικό, όμως ο καλύτερος παίκτη της σεζόν ήταν με διαφορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ήταν τα λόγια του πρώην αριστερού μπακ της «βασίλισσας» που στη συνέχεια δήλωσε ότι ο 29χρονος Πορτογάλος είναι κοντά στο να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ.
«Ο Ρονάλντο είναι κοντά στο να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου. Όμως και πάλι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας διαφορετικός σύλλογος. Δεν αλλάζει τα είδωλά της. Αυτοί που ήταν οι καλύτεροι στο παρελθόν, δεν θα χάσουν ποτέ τη θέση τους. Ο Κριστιάνο είναι ένας σταρ σήμερα, όμως υπήρχαν και σταρ στο παρελθόν. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους θρύλους του συλλόγου, όμως η Ρεάλ είχε πάντα θρύλους στην ιστορία της, γι” αυτό και είναι ένας γιγαντιαίος σύλλογος», είπε ο Βραζιλιάνος θρύλος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.
«Ο Πέρεθ ξέρει πολύ καλά πως να χτίζει μια ομάδα. Οι ακαδημίες της Ρεάλ είναι πολύ καλές αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να ψάχνει συνεχώς τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αγόρασε τον Ροντρίγκεζ, τον Κρόος, τον Μόντριτς. Βελτιώνει συνεχώς την ομάδα», ανέφερε ο πρώην αμυντικός της «σελεσάο», ο οποίος αποθέωσε και τον Ίκερ Κασίγιας.
«Ο Κασίγιας είναι το σύγχρονο σύμβολο του συλλόγου, ακόμα και αν μερικές φορές κάνει λάθη. Όμως είναι λογικό. Είναι ανθρώπινο. Τα λάθη του Κασίγιας, ακόμη και αν είναι μικρά, κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση επειδή μιλάμε για έναν τερματοφύλακα. Ο Κασίγιας όμως παραμένει το νούμερο ένα στον κόσμο μαζί με τον Μάνουελ Νόιερ», δήλωσε ο 41χρονος Βραζιλιάνος.
Ο Ρομπέρτο Κάρλος στη συνέχεια «έπλεξε» το εγκώμιο του Νεϊμάρ, τονίζοντας ότι ο νεαρός άσος είναι κοντά στο επίπεδο των Ρονάλντο και Μέσι, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα έπρεπε να είναι στην τελική τριάδα των υποψηφίων για τη «Χρυσή Μπάλα».
«Ο Νεϊμάρ είναι ένα φαινόμενο. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην Ευρώπη. Πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο με την Μπαρτσελόνα όσο και με τη Βραζιλία. Ο Ρονάλντο και ο Μέσι γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα. Ο Νεϊμάρ προσπαθεί να φτάσει το επίπεδό τους όμως όποτε τους πλησιάζει, αυτοί ανεβαίνουν και άλλο! Παρ’ όλα αυτά άξιζε να βρίσκεται μαζί τους στην τριάδα για τη “Χρυσή Μπάλα”. Όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρει το βραβείο ένας τερματοφύλακας ή ένας αμυντικός. Ίσως οι μοναδικές εξαιρέσεις που το άξιζαν να είναι ο Καναβάρο και ο Μαλντίνι. Οπότε κατά τη γνώμη μου οι τρεις καλύτεροι παίκτες του 2014 είναι ο Κριστιάνο, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση