GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς αλλάζει όψη ο Πειραιάς

Ο Πειραιάς αλλάζει. Τέσσερις μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή, άρχισαν να υλοποιούνται τα πλάν...


Ο Πειραιάς αλλάζει. Τέσσερις μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα Δημοτική Αρχή, άρχισαν να υλοποιούνται τα πλάνα που ανακοινώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο.
Το κέντρο της πόλης, παρουσιάζει ήδη ένα διαφορετικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από το «κουφάρι» της Ραλλείου, το οποίο «ντύθηκε» μ’ ένα εντυπωσιακό, τεράστιων διαστάσεων πανό, που παραπέμπει σε εικόνες από το μέλλον, με την δημιουργία ενός σύγχρονου Δικαστικού Μεγάρου.
Παράλληλα, χάρη σε πρωτοβουλίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά του Προέδρου και δημοτικού συμβούλου κου Βαγγέλη Μαρινάκη ανακαινίστηκαν δύο κεντρικές πλατείες η πλατεία Θεμιστοκλέους και η πλατεία Αγίων Αναργύρων και παιδικές χαρές, , ενώ την ίδια στιγμή, τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που στήθηκαν σε Πασαλιμάνι, Παλαιά Κοκκινιά, Μανιάτικα και Καμίνια, στάθηκαν αφορμή να ακουστούν και πάλι παιδικά χαμόγελα στις γειτονιές του μεγάλου λιμανιού.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν και οι παρεμβάσεις αναφορικά με την εξωτερική εικόνα των εργοταξίων του μετρό, οι οποίες λειτούργησαν καταλυτικά στην βελτίωση της αισθητικής του αστικού περιβάλλοντος.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση