GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάσκα προσώπου για τα μαύρα στίγματα

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβά καλλυντικά και μάσκες ομορφιάς προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά και αντιαισθητικ...



Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβά καλλυντικά και μάσκες ομορφιάς προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά και αντιαισθητικά μαύρα στίγματα. Μπορείτε να το κάνετε πολύ απλά φτιάχνοντας μια απλή αλλά θαυματουργή συνταγή που θα σας βοηθήσει να τα απομακρύνετε. Πρόκειται για μια μάσκα που βασίζεται στην μαγειρική σόδα και το γάλα.

Η μαγειρική σόδα περιέχει οξέα, τα οποία όταν συνδυαστούν με την λακτόζη του γάλακτος δημιουργούν ένα μείγμα που καθαρίζει σε βάθος τους πόρους σας.

Θα χρειαστείτε:

– 1/2 της κούπας γάλα
– 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα

Τρόπος παρασκευής

Βάλτε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα πολύ καλά. Η μάσκα σας είναι έτοιμη για χρήση.

Τρόπος εφαρμογής

Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και αρχίστε να κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο σας το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στα προβληματικά σημεία.

1 σχόλιο

  1. Έχω αξιοπρέπεια, κοιτάω στα μάτια τα παιδιά μου, έχω μια ΤΙΜΗ που δεν εξαγοράζεται και δεν πωλείται και δεν ανταλλάσσεται με θέσεις- καρέκλες και μισθούς και δεν εκβιάζεται,δεν τρομοκρατείται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.Δεν ξεπουλάω τη συνείδησή μου, τις αρχές και τις αξίες μου. Δεν ψηφίζω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν ξεχνώ ότι 2 συμπατριώτες μου πέθαναν αβοήθητοι στη Σάμο, δεν ξεχνώ ότι το κράτος που οικοδόμησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπόρεσε έγκαιρα να στείλει βοήθεια σε 475 ανθρώπους βόρεια της Κέρκυρας, έχοντας καθηλωμένα τα περισσότερα SUPER PUMA με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποί μου να είναι νεκροί ή αγνοούμενοι. Δεν ξεχνώ ότι για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είμαι ένας απλός χειροκροτητής, ένα απλό ανταλλακτικό που το χρησιμοποιούν για να τους ψηφίζει μια μέρα και το πετούν μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση