GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενόψει εκλογών! Καραμανλική οργή για την Μ. Σπυράκη και την Ε. Τατούλη...

Η απόπειρα σαμαροποίησης της Ν.Δ στην τελική ευθεία προς τις κάλπες ανάβει νέες φωτιές. Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ως εκπρόσωπος του κ...

Η απόπειρα σαμαροποίησης της Ν.Δ στην τελική ευθεία προς τις κάλπες ανάβει νέες φωτιές. Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ως εκπρόσωπος του κόμματος και η κόρη του Πέτρου Τατούλη, Εύη ως υποψήφια στην Αρκαδία προστίθενται στην ενόχληση για “υπόγειο πόλεμο” προς καραμανλικούς υποψήφιους.
Οι πληροφορίες πως η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, Εύη, θα είναι υποψήφια στην Αρκαδία και ότι η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη θα αντικαταστήσει ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας την Άννα Ασημακοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών, προκαλούν ενόχληση στο καραμανλικό στρατόπεδο.
Η περίπτωση της κ.Τατούλη ειδικότερα έχει προκαλέσει οργή καθώς οι καραμανλικοί δεν έχουν ξεχάσει τη στάση του σημερινού περιφερειάρχη απέναντι στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας. Ο βουλευτής τότε κ.Τατούλης είχε εν τέλει διαγραφεί, με αποτέλεσμα η Ν.Δ να μείνει με 151 βουλευτές.
Στην Αρκαδία άλλωστε πολιτεύεται ο καραμανλικός Ανδρέας Λυκουρέντζος και εφόσον η Ν.Δ είναι δεύτερο κόμμα στις 25 Ιανουαρίου θα εκλέξει μόνο έναν βουλευτή.
Η δυσαρέσκεια αυτή φέρεται να έχει διαμηνυθεί ξεκάθαρα στο Μαξίμου, με αποτέλεσμα να μην είναι σίγουρο πλέον εάν θα συμπεριληφθεί στις λίστες της Ν.Δ η κ.Τατούλη, αν και η ίδια έχει ανακοινώσει στα τοπικά ΜΜΕ την υποψηφιότητα της έχοντας το πράσινο φως από ψηλά.
Η συγκεκριμένη περιφέρεια όμως δεν είναι η μόνη στην οποία διεξάγεται ένας άτυπος υπόγειος πόλεμος εναντίον καραμανλικών βουλευτών, με στόχο την αντικατάσταση τους από πιστούς σαμαρικούς και με το βλέμμα φυσικά στην επόμενη ημέρα. Στόχος είναι ο έλεγχος της επόμενης κοινοβουλευτικής ομάδας, η οποία σε περίπτωση ακόμη και μίας διαχειρίσιμης ήττας δε θα αριθμει περισσότερους από 60 με 65 βουλευτές, ώστε να περιοριστούν οι δυνατότητες αμφισβήτησης του προέδρου, παρόλο που τέτοια διάθεση από καραμανλική πλευρά δε φαίνεται να υπάρχει παρά τη δυσαρέσκεια για πολλές επιλογές σε πολιτικές και πρόσωπα.
Όσον αφορά στην κ.Σπυράκη, η υποψηφιότητα της οποίας για την Ευρωβουλή είχε προκαλέσει αντιδράσεις τον περασμένο Μάιο, οι αντιρρήσεις έγκεινται στο πολιτικό μήνυμα της επιλογής σε ένα προβεβλημένο πόστο με διαρκή παρουσία στα ΜΜΕ ενός προσώπου το οποίο όχι μόνο δεν προέρχεται από τη Ν.Δ, αλλά επίσης έχει συνδεθεί στις συνειδήσεις πολλών στελεχών με επιθέσεις στην προηγούμενη ηγεσία.

13 σχόλια

  1. Νίκος Βράχος30 Δεκ 2014, 11:54:00 π.μ.

    οι ΚΥΡΙΕς Τατούλη και Σπυρακη είναι ξεχωριστες. Είναι απορίας αξιον πως μια υβριστής του Καραμανλή η κ. Εύη Τατούλη που μιλάει με τα χειρότερα λόγια όπως μπουχεσας , κουρασμένος, πειναλέος και άλλα τετοια κοσμιτικα επιθετα για τον Κωστα Καραμανλη θα μπει σε ψηφοδελτιο της ΝΔ. Δεν υπάρχει επί τέλους τσίπα ρε παιδια σε αυτην την οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά είναι ντροπή και όνειδος κάποιοι άνθρωποι να ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Αυτοί δημιούργησαν το Κράτος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει έγκαιρα τόσους πολίτες βόρεια της Κέρκυρας.

    Ο κατώτατος μισθός στη Γερμανία ανεβαίνει στο 1400 ευρώ και στην Ελλάδα οι της ΝΔ/ΠΑΣΟΚ τον έριξαν στα 500 ευρώ. Τέτοια ντροπή και ξεφτίλα, σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ και τον ΕΕΤΗΔΕ.

    Μπορούμε οι Έλληνες να μαυρίσουμε ολοκληρωτικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να στείλουμε στη σύνταξη τα τζάκια ; Πολυ φοβάμαι ότι είμαστε εθελόδουλοι και εθελοραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναδημοσιεύεται στο facebook και στο twitter :

    Έχω αξιοπρέπεια, κοιτάω στα μάτια τα παιδιά μου, έχω μια ΤΙΜΗ που δεν εξαγοράζεται και δεν πωλείται και δεν ανταλλάσσεται με θέσεις- καρέκλες και μισθούς και δεν εκβιάζεται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.Δεν ξεπουλάω τη συνείδησή μου, τις αρχές και τις αξίες μου. Δεν ψηφίζω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τι μας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

    Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

    2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

    4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

    Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  5. Με το ξαναζεσταμένο φαγητό του 2012 – δηλαδή με μοναδικά όπλα την γκρίζα διαφήμιση, τον φόβο, την κινδυνολογία, τα ψέματα, την μονταζιέρα της Συγγρού (βλέπε Μουρούτη), επιχειρεί η άθλια κυβέρνηση του πιο αποτυχημένου, ψεύτη (βλέπε Ζάππεια και mea culpa στη Μέρκελ) και ακροδεξιού πρωθυπουργού των τελευταίων χρόνων, να
    αντιστρέψει την βέβαιη συντριβή της και την άνοδο της Αριστεράς.
    Χωρίς προτάσεις, χωρίς πρόγραμμα, γιατί το μόνο πρόγραμμα που έχουν αυτοί οι μνημονιακοί καταστροφείς της χώρας, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ «E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ», με τις δεσμεύσεις του απέναντι στην Τρόϊκα.

    Αν λοιπόν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και οι έλληνες αποφασίσουν να αυτοκτονήσουν, ξαναψηφίζοντας αυτόν τον αποτυχημένο και πεθαμένο πολιτικά Σαμαρά, θα τους έρθουν στο κεφάλι τα εξής νέα μέτρα (βλέπε τα NAI στην Τρόϊκα στο E-mail Χαρδούβελη):

    1. Πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ από το 2015 αντί του 2016, όπως αρχικά προβλεπόταν, παράλληλα με κατάργηση πληθώρας επιδομάτων.

    2. Εισαγωγή ρήτρας «μηδενικού ελλείμματος» και στις κύριες συντάξεις, αύξηση των
    εισφορών των ασφαλισμένων του ΟΓΑ και επανεξέταση του συστήματος καταβολής του
    «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος», της βασικής σύνταξης για τους παλιούς και
    νέους ασφαλισμένους, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος των μισθών.

    3. Απόλυτη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.

    4. Αύξηση ΦΠΑ στα νησιά και διπλασιασμό του συντελεστή ΦΠΑ (από 6,5% στο 13%) στα ξενοδοχεία (εδώ σκεφτείτε, το ΠΟΥ θα μετακυλιστεί αυτή η αύξηση; Μήπως στους μεγαλο-ξενοδόχους; Μα φυσικά, στους εκατοντάδες χιλιάδες ΉΔΗ εργαζόμενους σε συνθήκες εργασιακής ζούγκλας, στον Τουρισμό!).

    5. Αύξηση του φόρου σε αλκοολούχα ποτά και προϊόντα καπνού, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και ανατροπή της απόφασης για μείωση 30% στην «εισφορά αλληλεγγύης».

    6. Κατάργηση του μέτρου των 100 δόσεων εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εφορία, τελωνεία και ασφαλιστικά ταμεία, απεμπολώντας έτσι και τη μοναδική ρύθμιση που "εξυπηρετεί" οικονομικά αδύναμους και μικρομεσαίους που αδυνατούν να φανούν συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο.

    7. Τροποποίηση των διαδικασιών αντιμετώπισης των μη εισπράξιμων οφειλών φόρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προωθείται η επιβολή κατάσχεσης ποσοστού άνω του 25% για μισθούς - συντάξεις άνω των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.

    8. Αύξηση από 6,5% σήμερα σε 19% ή 21% του επιβαλλόμενου συντελεστή ΦΠΑ στις τιμές φαρμάκων, βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων και εισιτηρίων θεάτρου, κάτι που θα
    σημάνει αυτομάτως ανατίμηση των παραπάνω προϊόντων, σύμφωνα με τις αρχικές
    εκτιμήσεις, έως 13,6%!

    9. Αύξηση από 13% σήμερα σε 19% ή 21% του συντελεστή ΦΠΑ σε τρόφιμα, λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και φυσικού αερίου, εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, κόμιστρα ταξί, υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης παλαιών κατοικιών, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, ιατρική περίθαλψη και εισιτήρια θεαμάτων
    (κινηματογράφος, συναυλίες, γήπεδα, εκθέσεις κ.λπ.). Μια τέτοια αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ θα έχει ως συνέπεια ανατιμήσεις στα παραπάνω αγαθά και υπηρεσίες
    έως 7%.

    ΤΟ «E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΝΕΟ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Στο ξαναζεσταμένο φαγητό κινδυνολογίας του 2012, που μας σερβίρει και πάλι η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά και οι νταβατζήδες της, με το δουλοπρεπές ερώτημα: "ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;", απαντάμε:

    Δεν θα πει "όχι" η Ευρώπη, τρολάκια και παπαγαλάκια της Συγγρού, γιατί τότε θα πει "όχι" και η ελληνική κυβέρνηση!!

    Και κανείς δεν θέλει μια τεράστια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, που θα μπορούσε να προκληθεί από την αδιαλλαξία της Μέρκελ, με κίνδυνο να πτωχεύσουν οι ετοιμόρροπες Ιταλία και Γαλλία, να καταρρεύσει συνολικά το ευρώ και η ύφεση να φτάσει μέχρι τις ασιατικές αγορές και την Κίνα!!!

    Τότε θα δείτε τους Γερμανούς κυβερνώντες και τραπεζίτες να βάζουν ΠΟΛΥΥΥΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ (βλέπε διαγραφή χρέους και αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης)!!

    Αν ήθελαν να ξεφορτωθούν το «πρόβλημα» που λέγεται Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα το είχαν ήδη κάνει!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! Παρά επενδύουν στο φόβο με τα εδώ άθλια υποχείριά τους, Σαμαρά-Βενιζέλο και το σύστημα διαπλοκής κανάλια-τραπεζίτες-εθνικοί εργολάβοι, βλέπε νταβατζήδες!!!

    Η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος! Είναι η 24η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο (τρομάρα μας!!!) και μια ενδεχόμενη πτώχευσή της ή μια τυχόν έξοδος της από την ευρωζώνη (κάτι που δεν προβλέπεται από καμιά συνθήκη, θεσμικά), ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008 ΤΩΝ ΗΠΑ, ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    Τις... σαχλαμάρες που λέτε, αφήστε να τις λέει ο αποτυχημένος Σα(χλα)μαράς, για να πέφτει το γέλιο της αρκούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι μας δουλεύουν ΚΑΛΑ είναι γεγονός...

    1)Δουλεύουν όλα τα σύστημα χαχα .. τσα ενησμα ο ΑΤΛΑΣ δεν έχει όλα τα ένσημα ότι βρήκαν βάλανε...αλλά ήθελα και να ήξερα η τρόικα τα ξέρει αυτά τα κόλπα που κάνουμε εμείς εδώ;;

    2) Το άλλο φρούτο !!! πλήρωσα την τετάρτη δόση του ΕΝΦΙΑ στης 28 Δεκεμβρίου ( σαν μ@κ@ς και μπαίνω στο ταχις ΚΑΙ φαίνεται απλήρωτος ΆΛΛΑ και με πρόστιμο !!!!

    Λοιπόν η λύση μια θα το πάω πιο μακριά και από τον ΑΔΩΝΙ ... να φύγουν όλοι να καταργηθούν όλες οι εξουσίες πρωθυπουργός, υπουργοί ,βουλευτές, πρόεδροι, δήμαρχοι, Περιφερειάρχες , γραμματείς και φαρισαίοι και ΝΑ ΈΛΘΟΥΝ οι ιδιοκτήτες (ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ) βρε αδελφέ μας να βάλουν τάξη ...Και να τα πάρουν όλα ΜΑ ΌΛΑ , γη νερό, λεφτά, ορυκτά, Μ.Μ.Ε, τον ΑΔΩΝΙ και να μας δώσουν ότι μας αναλογεί.....μια κουβέρτα , ένα πιάτο ρύζι ΓΙΑ όλους να σώσουμε την πατρίδα ...ΜΕ φαντάζομαι να τρώω το ρυζάκι μου μαζί με τον ΤΖΑΜΤΖΗ και τον ΚΩΝΣΤΑ τι άλλο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κορίτσια έρχεται ο ΣΎΡΙΖΑ κλαψ κλαψ κλαψ..... Θα φτωχύνουμε, θα μας βγάλει από το ΕΥΡΏ, θα μας πάρει τα σπίτια , τα παιδιά ,της μάνες μας ..κλαψ κλαψ κλαψ ..πείτε του κυρίου ΑΔΩΝΙ να τα λέει αυτά ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ αυτός ξέρει πιο καλά από εσάς μπας και το γυρίζουμε οι στοιχηματικες εταιρίες δίνουν φαβορί για πρωθυπουργό τον ΤΣΙΠΡΑ 1.22 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΑΜΑΡΑ 5.00 !!! (ΕΜ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΠΟΥΚ)...

    ΠΙΈΣΕΤΕ τον Καμπουροοικονομεα, τον Οικονομου, την ΠΡΟΨΑΛΤΗ τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ, ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΗ,
    ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΩΤΗ ,ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ να λένε συνεχώς ότι θα βουλιαξουμε το ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΚΕΛ...ΑΜΑΝΝΝΝΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΕ συμβουλο ενας βουλευτης 26 ημερες ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨ...ΚΛΑΨΨΨΨΨ...μαλον δεν θα ξαναβγει ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΣΑΣ; ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ; ΕΠΙΔΗ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;ΣΕ ΠΑΡΑΚΩ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΙ βαλεμια κατω απο το μαξιλαρι σου κλαψ κλαψ κλαψ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. Τι συμβαίνει με το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "Σαμαράς-γκεητ";;;

    Αντωνάκηηηη.......!

    Που είναι η μήνυση που ΘΑ κατέθετες κατά του κ. Παύλου Χαϊκάλη;;;;
    Την κατέθεσες; Να σου πω εγώ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, γιατί τότε ο Χαϊκάλης από τη θέση ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, θα ζητήσει (κάτι που δεν θα μπορούν να του το αρνηθούν), να βγεί από το συρτάρι του Παναθηναϊκάκια και να εξεταστεί, το επίμαχο αποδεικτικό υλικό (βίντεο), της απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, και η εισαγγελία ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΑΡΕΙ το τηλεφωνικό απόρρητο του Γ. Αποστολόπουλου!!

    Για να δούμε τότε, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ο Αποστολόπουλος!!!

    Για να γελάσει τότε ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!

    Οι αχρείοι και πανηλίθιοι μεγα-συμβουλάτορες του Μαξίμου, νομίζουν ότι με το που έβαλαν την υπόθεση "Σαμαράς-γκέητ" (υπόθεση Χαϊκάλη) στο αρχείο, τελείωσαν... καθάρισαν! Ότι επειδή ο Παναθηναϊκάκιας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, πάει... ξεχάστηκε η υπόθεση και τη γλίτωσε ο άθλιος αρχηγός τους;

    Πλανώνται πλάνην οικτράν, οι γελοίοι!
    Στο αρχείο της εισαγγελίας μπορεί να μπήκε, αλλά δεν μπήκε στο αρχείο του μυαλού του ελληνικού λαού!!!

    Ο λαός μας δεν πρόκειται να ξεπεράσει έτσι αυτή την κοροϊδία, αυτή την μπόχα, αυτή τη σήψη, την σαπίλα των αχρείων πολιτικών πτωμάτων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν μερικές βδομάδες δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της οργάνωσης «Oxfam» σύμφωνα με τα οποία το διάστημα Μάρτης 2013 – Μάρτης 2014 οι 85 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου αύξαιναν τις συνολικές τους περιουσίες κατά 668 εκατομμύρια δολάρια την… ημέρα.

    Σύμφωνα με την ίδια έρευνα η «ελίτ» αυτής της «ελίτ» έφτασε να κερδίζει σχεδόν 1.000.000 δολάρια το λεπτό (!) κάθε ώρα, κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο...

    Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, ο Μπιλ Γκέιτς με περιουσία 76 δισ. δολάρια «αν ρευστοποιούσε όλη του την περιουσία και αν ξόδευε 1.000.000 δολάρια την ημέρα, θα του έπαιρνε 218 χρόνια για να ξοδέψει όλο του τον πλούτο». Στην πραγματικότητα, όμως, λέει η «Oxfam», ποτέ δεν θα ξέμενε από χρήματα, «αφού έστω και το χαμηλότερο επιτόκιο του ύψους του 2% θα του επέστρεφε πίσω 4.200.000 δολάρια κάθε ημέρα»…

    Τον περασμένο Μάιο σε ομιλία της στο Λονδίνο η διευθύντρια του ΔΝΤ, η κυρία Λαγκάρντ, σε ένα ακροατήριο που απαρτιζόταν από τον Κλίντον μέχρι τον Κάρολο της Ουαλίας και από την Λαίδη Ρότσιλντ ως τους επικεφαλής της «Glaxo» και άλλων 200 πολυεθνικών, είπε τα εξής: «Οι 85 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο που θα μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα διώροφο λονδρέζικο λεωφορείο κατέχουν πλούτο ίσο με εκείνο του φτωχότερου 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλαδή των 3,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων».

    Στα παραπάνω θα ήταν παράλειψη αν δεν σημειώναμε, όσον αφορά την ελληνική πραγματικότητα ότι σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής πάνω από 6 εκατομμύρια Έλληνες ζουν στα όρια της φτώχειας και υπό τον ζόφο του κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά την ίδια ώρα: α) στην Ελλάδα το 2014 οι υπερδισεκατομμυριούχοι από 9 αυξήθηκαν στους 11 με την περιουσία τους να αυξάνεται από τα 16 δισ. δολάρια στα 18 δισ. δολάρια, β) στην περσινή έκθεση της «Wealth-Χ» η Ελλάδα αναδείχτηκε «η χώρα με τον δεύτερο αυξανόμενο πληθυσμό πολυεκατομμυριούχων στην Ευρώπη», γ) σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της ελβετικής τράπεζας «Credit Suisse» στην Ελλάδα το πλουσιότερο 10% του πληθυσμού συγκεντρώνει το 56,1% του εγχώριου πλούτου από το 48,6% που συγκέντρωνε το 2007, δ) όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα («Βήμα», 24/8/2014) στην Ελλάδα έχουν καταμετρηθεί 559 Κροίσοι με περιουσία 76 δισ. δολάρια ενώ τα κεφάλαια που είναι τοποθετημένα στο εξωτερικό ανέρχονται στα 140 δισ. ευρώ…

    Με άλλα σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, 559 ολιγάρχες κατέχουν πλούτο που αντιστοιχεί στο 45% του συνολικού ΑΕΠ της χώρας, ενώ τα κεφάλαια που έχουν βγει εκτός χώρας από τους «έχοντες» πλησιάζουν σχεδόν το 80% του συνολικού ΑΕΠ της Ελλάδας.

    Άντε ρε πολιτικακια της πλάκας ΠΟΣΆ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΚΆΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ο ΑΥΤΙΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ..ΧΑ ΧΑ ΓΙΑΣΟΥ ΤΑΜΗΛΟ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ..ΘΕΟΔΩΡΆΚΗ..ΛΥΚΟΥΔΗ ΚΑΚΟΣΠΥΡΙ ΚΑΙ ΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσοι κάνουν ακόμα ότι ΔΕΝ καταλαβαίνουν το κόλπο γκρόσο τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ θα την πατήσουν...

    1) Κατεβάζουν δυο σχηματισμούς ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΎΝ αν μπουν στην βουλή και οι δύο.. ξέρετε πως γίνονται ΑΥΤΆ ΜΕ τους καρεκλοκένταυρους (για το καλό της πατρίδας του ΛΑΟΥ ) και όλες αυτές οι παπαριες ...που καταλήγουν ΌΛΑ για την ΜΆΣΑ...άλλα και ένα νέο ΑΦΜ που με αυτό διαγράφονται κάτι ΤΕΡΆΣΤΙΑ χρέη του ΠΑΣΟΚ... και ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΓΙΏΡΓΟ...

    2) Ο Καρατζαφυρερ θα κρεμαστή στο σύνταγμα ΑΝ έχει πάρει ΜΙΖΑ...θα κρεμαστή ΑΝ τα έχει κλέψει με ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΟ είναι αθώος;..μας δουλεύει κανονικά Ο ΦΥΡΕΡ ....Μπράβο στον ΑΝΤ1 ΚΑΙ στους (δημοσιογράφους του) που έχουν και ΈΔΡΑ την Ολλανδία ..τι να τους πει κάνεις !!! βγάλτε ΡΕ από σήμερα τον Ρογκάκο να μας τρομάζει ακούτε ρε
    ΚΥΡΙ-ΑΚΟΥΔΕΣ...

    3) Ο Ξηρός επαναστάτης ..ΠΑΡΑΚΑΛΏ γελάστε όσο θέλετε ...ΑΝ αυτοί ΕΊΝΑΙ οι πολεμιστές του αντάρτικου πόλεων που παρουσιάζουν τα ΚΑΡΤΕΛ τον Μ.Μ.Ε και μερικών Δημοσιογράφων ΤΙ να πει κανείς!!...Ξέρουν πολύ καλά ΌΛΟΙ τους ότι τα χτυπήματα πλέων άλλαξαν και γίνονται με το ωραίο ΣΤΙΛ καμικάζι και ΤΡΈΜΟΥΝ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ... Ο Ξήρος απλώς είναι ένα ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟ πιόνι και το εμφανίζουν και το εξαφανίζουν όποτε τους χρειασθεί ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ.. Ας ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ!!! ΜΕ 4-5 ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΤΙ ΑΛΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ;;.ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧ..

    4) Γιατί πάμε σε εκλογές;..ΠΑΜΕ διότι κάθε μήνα μένουν απλήρωτα από τον κόσμο 1.8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.. ΝΑΙ ένα δις οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ (από την μαλακίες φόρους,ανεργία, φτώχεια,πείνα) ΜΈΣΑ σε αυτούς βέβαια κρύβονται ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ λαμογιααααααα..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

    5) Πάμε σε εκλογές και θα ξανάπαμε διότι όποιος και ΑΝ κερδίσει θα δει ότι ΠΆΤΑ ΣΤΟΝ ΒΆΛΤΟ..ΛΈΕΙ Ο Σύριζα θα κάνω διαπραγμάτευση και όλες αυτές της μπούρδες ΤΟΥΣ..

    ΛΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ θα συνέχιση τον δρόμο της ΜΕΡΚΕΛ αλλά με κόκκινες ΓΟΒΕΣ μου και της μαλακίες τους....ΑΝ ΒΓΟΥΝ οι δωσίλογοι .. θα σας λέει κάθε ήμερα ο ΑΔΩΝΙΣ έχουμε την εντολή ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ.. ΧΑΙ ΜΕΡΓΚΕΛ...

    Το Κ.Κ.Ε αυτοί το έχουν βρει ΚΑΛΆ το θέμα χρόνια ΤΏΡΑ μασάνε καταγγέλλοντας Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ...Η ΗΓΕΣΙΑ και μερικοί μαλάκες ονειρεύονται μια κόκκινη ΧΟΎΝΤΑ ..καλά κρασιά δηλαδή ..τα μηνιάτικα να πέφτουν και οι επιδότηση του κόμματος ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΆΝΕ ΟΛΟΙ.. ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΌΤΑΤΟΥΣ ,οι προλετάριοι θα κρατάνε την σημαία με το σφυροδρέπανο ΚΑΙ την μαλάκια τους...Αυτοί λένε ΈΞΩ ΑΠΌ ΝΑΤΟ, ΕΥΡΏ, ΕΥΡΏΠΗ, ΑΠΌ ΒΌΡΕΙΑ ΚΟΡΈΑ, ΚΙΝΆ, ΗΠΑ που στο διάολο θα μας πάμε έχουν σχέδιο για τον ΑΡΗ;..ρε το Καναλι τους το 902 πούλησαν σε οφ σορ εταιρεία στον Βρυώνη και Μαρινάκη (γνωστούς κομουνιστές) και θέλουν να μας σώσουν .ΑΙΙΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡΡ..

    5) Είμαστε την εποχή του ΒΆΛΤΟΥ... Ο Σύριζα αν ήθελε θα έλεγε ΑΠΌ τώρα και ανοιχτά το τι θα έκανε ΆΠΛΑ και καθαρά ..κύριοι κουρεύουμε το χρέος χωρίς περικοκλάδες και Διαπραγμάτευσης ΆΜΕΣΑ, μπορούμε να σας δίνουμε ΣΤΟ ΒΙΏΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ για εμάς 5% και ΠΆΝΤΑ με ρήτρα ανάπτυξης...ΜΑ θα χάσουν της εκλογές θα πει κάποιος ΝΑ ΤΗΣ ΧΆΣΟΥΝ ώστε γίνει ΆΜΕΣΑ Η ΡΉΞΗ χωρίς να καταστρέψουν την ΑΡΙΣΤΕΡΆ να βλέπαμε και τους ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΑ ΈΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ...θα μπορούσαν ΝΑ δώσουν την κυβέρνηση στους δοσίλογους να περάσουν τα μέτρα της ΜΕΡΓΚΕΛ και ΑΥΤΟΊ ΝΑ κηρύξουν ανένδοτο ένα νέο
    1-1-4.( ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 1-1-4 μόλις φέρνουν μέτρα σε επιτροπές της βουλής η στην ολομέλεια να ΦΕΎΓΟΥΝ και να είναι έξω και να καλούν τον ΛΑΌ....) ΚΑΙ ΑΣ περνάνε αυτοί ΌΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΟΥΝ..ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ και θα το πληρώσουν τους δίνω 3-4 μήνες να κάνουν το κομμάτι τους ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...


    6) Δεν γνωρίζουν ότι Ο κόσμος είναι αυτοοργανομένος ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ--ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ..τους λέμε και ΕΓΏ άκρα δηλαδή , ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ -Η ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΠΌΛΥΤΟΥΣ ...εεε αυτοί ενώθηκαν σιωπηρός ώστε να δώσουν την ΜΕΓΆΛΗ ΜΆΧΗ ..ούτε η αστυνομία ούτε ο στρατός ούτε κανείς αρχηγός τους ένωσε ...ΤΟΥΣ ΈΝΩΣΕ Η ΠΕΙΝΆ και το χώμα που πατάνε... ΝΑΙ οι αυτοί είναι Πατριώτες Είτε μας αρέσει, είτε ΌΧΙ..μετά την ΜΆΧΗ πάλι θα ΜΑΣ βάλουν ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ώστε να σπείρουν την διχόνοια...Αν κάνουμε ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και ΠΆΛΙ όπως το 1945 Η ΕΛΛΆΔΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ..Οι Πατριώτες ΠΆΝΩ ΣΕ αυτό το σχέδιο ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ εργαστούν ΑΠΌ ΤΏΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Παρά τις διακηρύξεις για το success story και τις υποσχέσεις για ανάπτυξη, τις οποίες …απλόχερα μοίρασε η κυβέρνηση, τα στοιχεία για το ιδιωτικό χρέος καταδεικνύουν τη φτωχοποίηση στην οποία οδηγήθηκαν τα νοικοκυριά κατά τα χρόνια του μνημονίου.

    Σύμφωνα με το «Ποντίκι», το ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αποτελώντας βρόγχο για νοικοκυριά και ιδιώτες.

    Οι αριθμοί αποτυπώνουν με εύγλωττο τρόπο...την οικονομική κατάρρευση που υπέστησαν οι πολίτες από τη μνημονιακή πολιτική: οι συνολικές οφειλές του ιδιωτικού τομέα ξεπερνούν τα 300 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 200 δισ. ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα και μη εξυπηρετούμενα.

    Συγκεκριμένα :

    Οι οφειλές του ιδιωτικού τομέα στις τράπεζες ανέρχονταν τον Οκτώβριο στα 212,125 δισ. ευρώ. Εξ αυτών, τα 101,58 δισ. ευρώ είναι οφειλές των επιχειρήσεων, περίπου 13,248 δισ. ευρώ χρέη ελευθέρων επαγγελματιών και 97,3 δισ. ευρώ οφειλές νοικοκυριών είτε σε στεγαστικά, είτε σε καταναλωτικά δάνεια.

    Οι οφειλές στην εφορία τον Νοέμβριο έφτασαν τα 74 δισ. ευρώ και ενδέχεται να έφτασαν στο μεγαλύτερο ύψος κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι μέσα σε 30 μέρες προστέθηκαν νέα χρέη ύψους 1,6 δισ. ευρώ.

    Οι οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία ξεπερνούν πλέον τα 20 δισ. ευρώ.

    Το ιδιωτικό χρέος είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της χώρας

    Την ίδια στιγμή, τα «κόκκινα» δάνεια έχουν αυξηθεί και ως ποσοστό, αλλά και ως απόλυτος αριθμός.

    Από τα συνολικά 212 δισ. ευρώ, του ιδιωτικού τομέα, τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια εκτιμώνται σε περισσότερα από 80 δισ. ευρώ.

    «Ζοφερή» είναι η ανάλυση και των στοιχείων για την εφορία, καθώς φαίνεται ότι οι οφειλέτες ξεπερνούν τα 3,6 εκτατομμύρια. Τι σημαίνει το να υπάρχουν τόσοι πολλοί πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία;

    Πρακτικά, χωρίς φορολογική ενημερότητα δεν μπορεί να γίνεται κουβέντα για ανάπτυξη, καινοτομία και επιχειρηματικότητα.
    -----------------------------------
    ΚΑΛΑ τα έγραψα λοιπόν στο απόπάνω κείμενο ...Βαλτώσαμε ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ Ο ΣΎΡΙΖΑ ..άλλα λιγάκι δύσκολο ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ οποιοι και ΑΝ ΒΓΟΥΝ !!!!! ΩΧ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ έφτασε η ώρα ΤΟΥ ξεκαθαρισματος ..ετοιμαστείτε για άγρια δύση ...ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΆΓΝΩΣΤΟ.. ΜΙΑ ΕΥΧΉ ΚΆΝΩ Ο ΛΑΟΣ να μην σφαχτεί μεταξύ του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση